*Nettavisen* Sportspill.

City fortsetter maktdemonstrasjonen

SYNCED: Endelig virker Wilfried Bony å snakke samme språk som sine lagkamerater i Manchester City. Foto: Lindsey Parnaby (Afp)

Manchester City har banket inn elleve mål de to siste kampene og sikrer et kjempeutgangspunkt med seier i kveld.

21.10.15 09:43

Det ble en rett og slett strålende aften for Nettavisens oddstips tirsdag. Av totalt fem tips, gikk tre inn: To dobler til henholdsvis 5,89 (!) og 3,27 i odds, samt langskuddet på Arsenal til 3,55 i odds. Så får vi ergre oss litt over at Roma kludret det til mot slutten. Uansett: Deilig!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 2: Drømmeutgangspunkt for PSG
Oddstips 3: Festen fortsetter med Griezmann
Langskudd
: Nå eller aldri for Malmö

V76 Bjerke: Hamre har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Herlig galopp fra Jägersro

TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

Europa-festen fortsetter på langoddsprogrammet denne onsdagen og det er flust av storkamper å velge i. I tillegg spilles det mange kamper i nordiske ligaer, i ale fra håndball til hockey. Et vell av tennisobjekter er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Manchester City + Wolfsburg, samlet odds 2,54.

Manchester City - Sevilla, H 1,62
Hvilken form Manchester City er i! Nå har de virkelig fått opp dampen og scoret elleve mål de to siste kampene, og i helgen gikk det helt greit selv uten Sergio Agüero. Endelig begynner Wilfried Bony å ligne den klassespilleren vi vet han kan være.

De fikk også sin forløsende 2-1-seier borte mot Borussia Mönchengladbach i forrige gruppespillskamp, en hardt tilkjempet seier. Den betyr imidlertid lite om de ikke sikrer tre poeng her i kveld, og nå er det virkelig strålende sjanser for å klare det.

Selv uten nevnte Agüero, og David Silva, Gael Clichy og Fabian Delph.

Sevilla har riktignok slått Barcelona på hjemmebane denne sesongen, men ligner virkelig ikke seg selv for tiden. I helgen måtte de kjempe knallhardt for å slå tilbake mot Eibar, et lag som mange har slitt med så langt.

Det kan altså virke som om Sevilla har løftet seg noe etter en nitriste sesonginnledningen, der de bare gikk fra tap til tap. Men spanjolene har en akilleshæl: Bortekampene. De er desidert best hjemme. Som da de knuste Mönchengladbach 3-0 i første gruppespillskamp.

Det må også nevnes at Sevilla har slitt stort med skader denne sesongen. I helgen av Adil Rami og Ever Banega tilbake, mens Fernando Llorente, Krohn-Dehli og Escudero bør rekke kveldens match. Det betyr at bare Pareja og Carrico er skadet for gjestene, en utrolig bedring siden for bare en måned siden.

Sevilla har et godt lag på papiret og vil alltid gi god kamp på hjemmebane, men dette blir en helt annen kamp. Et City stinne av selvtillit vil neppe ha store problemer her. 1,62 i odds viser at man ikke helt stoler på City i Europa, men nå har de skjerpet seg. Vi backer de himmelblå uten å nøle.

Wolfsburg - PSV Eindhoven, H 1,57
Wolfsburg gjorde en solid innsats på Old Trafford før landslagspausen og tapte, men får selvtillit av åpningsseieren over CSKA Moskva. Det har ikke vært en god formkurve i det siste for tyskerne, som tapte tre av fire rett før landslagspausen. Pausen gjorde åpenbart godt, for de slo tilbake med 4-2 over Hoffenheim i helgen.

Max Kruse virker endelig å ha funnet seg til rette for storlaget, som tross alt har møtt svært gode lag i den nevnte tapsperioden. I tillegg er Bas Dost tilbake i en viss scoringsform. Nå er fokuset på Champions League og denne kampen må de faktisk vinne for å ha følge med teten.

Ricardo Rodriguez er eneste skadefravær for vertene, som tradisjonelt har en god statistikk på hjemmebane.

Det er ikke lett å si hvor vi har de nederlandske lagene denne sesongen. PSV har åpnet litt under pari i Eredivisie med 5-3-1, men var solide da de slo Manchester United i første gruppespillskamp. I Russland var de nær å kjempe seg tilbake fra en 3-0-ledelse til CSKA, men nådde ikke helt opp.

Vi tviler ikke på kvaliteten til gjestene, men 1-1 mot Excelsior i helgen - en kamp de fikk 1,13 i odds for å vinne - gir ikke selvtillit. Ny nedtur ligger i kortene i dag.

Toppscorer Luuk de Jong kom tilbake fra skade i helgen og spilte en liten rolle. Han er neppe 100 %, men starter kampen i dag - som uansett er veldig viktig for gjestene. Andres Guardado er også tilbake. Dessverre for PSV er imidlertid Lestienne - som scoret to mot CSKA Moskva i forrige CL-kamp - skadet og forsvarer Arias suspendert.

Wolfsburg må vinne kamper som dette for å holde følge i kampen om avansement, og 1,57 i odds er helt greit betalt for nettopp det.

Tyske lag på hjemmebane skal normalt være pålitelige, spesielt et så erfarent mannskap som Wolfsburgs.

Totaloddsen på et par favorittseiere blir da 2,54, som kan gi svært god avkastning denne onsdagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag