City's manager Pep Guardiola har garantert fokus på søndagens bortekamp mot Manchester United allerede nå.
City's manager Pep Guardiola har garantert fokus på søndagens bortekamp mot Manchester United allerede nå. Foto: Lindsey Parnaby (AFP)

City har kun fokus på United

Manchester City har bortekamp mot Manchester United i Premier League søndag, og gjør store endringer i sin førsteellever i kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel: Ny målfest med Liverpool
Oddssingel 1: City har kun fokus på United
Oddssingel 2: Napoli kan miste motet
Tippetips: Siste sjanse til å ta bonuspotten
V4/V5 Jägersro: Sesongavslutning på Jägersro

Onsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i de åtte Champions League-kampene som spilles i den sjette og avgjørende runden i gruppespillet. I tillegg til dette er det også fem kamper fra håndball-VM som spilles i kveld. På ishockeyfronten er det kamper fra KHL, fra Hockeyallsvenskan og fire NHL-kamper natt til torsdag.

Shaktar Donetsk - Manchester City H 2,65 (spillestopp kl 20.40)

Ukrainske Shaktar Donetsk trenger ett poeng for å avansere til sluttspillet på bekostning av Napoli og har levert et flott gruppespill, selv om to kamper er tapt. 0-2 borte mot Manchester City og 0-3 borte mot Napoli.

Manchester City har ikke vært like overbevisende i seriespillet i det siste og står med tre strake 2-1 seire i Premier League. Men har vunnet alle sine fem gruppespillkamper og er allerede videre til sluttspillet. Kommende søndag venter en meget viktig bortekamp mot Manchester United i Premier League og Pep Guardiola kommer garantert til å ha fokus på den kampen, all den tid City ikke trenger noe som helst fra denne kampen, og det blir garantert store endringer i førsteelleveren til City i kveld.

Vi tror ikke Shaktar Donetsk taper denne kampen. Av en eller annen grunn har oddsen på Shaktar Donetsk-seier steget utover uken. Norsk Tipping startet med 2,20 i odds på hjemmeseier, men onsdag morgen er oddsen på hjemmeseier steget til 2,65. Vi tror hjemmelaget kan ta denne og setter pengene på Shaktar Donetsk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør