*Nettavisen* Sportspill.

City må ha tre poeng

Sergio Aguero og Manchester City må vinne søndagens hjemmekamp mot Arsenal. Foto: Oli Scarff (Afp)

Det er kun tre poeng som gjelder for Manchester City i søndagens storoppgjør mot Arsenal og vi tror City vinner.

21.01.15 13:35

Sportspills meny søndag:
Tippekupongen: Barcelona tåler ikke feilskjær
Skiskyting: Os jakter VM-plass
Skiskyting vinnerspill: Lillebror Bø best i verden
Oddstips 1: Eventyret fortsetter for Sassuolo
V4/V5 Täby: Meget utfordrende galopp
V64 Eskilstuna:
Kontio leverer

Søndagens langoddsprogram er dessverre preget av svært mange underbetalte favoritter både i England og ellers i Europa. I tillegg er det masse herlig vintersport som Norsk Tipping kan by på.

HTML EMBED


Manchester City - Arsenal H 1,73
9-3-0 på de tolv siste seriekampene for Manchester City som henger svært godt med i gullkampen og ligger fem poeng bak Chelsea (en kamp mindre spilt). Måtte nøye seg med 1-1 borte mot Everton sist helg og det var et greit resultat basert på spill og sjanser. Hjemme på Etihad står laget med 7-2-1. Yaya Toure er opptatt med Afrikamesterskapet, mens Samir Nasri er ute med skade. For øvrig er alle mann tilgjengelig.

Arsenal gjorde en bra hjemmekamp mot Hull sist helg og vant 3-0 etter storspill av Alexis Sanchez. Har elleve poeng opp til Manchester City og har skuffet litt denne sesongen, spesielt på bortebane der tallene ikke er bedre enn 4-3-4. Danny Welbeck, Jack Wilshere, Matthieu Debuchy, Mikel Arteta og Diaby er alle ute med skader. 5-1-1 på de sju siste tilsvarende og selv om 1,73 på hjemmeseier er litt i underkant spiller vi City i kveld. Vi velger dog å doble spillet med en kveldskamp fra La Liga.

Sevilla - Malaga H 1,65
Imponerende sesong av hjemmelaget så langt som innehar 4. plassen før denne serierunden. 36 poeng betyr at laget kun er to poeng bak Atletico Madrid på 3. plass. Har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen (6-3-0) og formen viser 4-1-1 på de siste seks. Stopperne Sergio Sánchez og Weilgton er fortsatt skadet.

Også Malaga har gjort en klart godkjent første del av sesongen og ligger på 7. plass med 31 poeng. Brukbare 4-1-3 på bortebane og formen viser 3-1-2 på siste seks. Sebastián Cristóforo, Benoit Trémoulinas og Stéphane Mbia. Pareja (f) er ute med karantene, mens Grzegorz Krychowiak returnerer etter karantene.

Snodige 1-3-2 på de seks siste tilsvarende i Sevilla, og i så henseende er ikke 1,65 i hjemmeodds mye å rope hurra for. Men det et vrient langoddsprogram søndag og Sevilla viser kanonform for tiden.

Vi får da en oddsdobbel til 2,85Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag