*Nettavisen* Sportspill.

City-marerittet fortsetter i Tyskland

IKKE SLÅTT TIL: Raheem Sterling har ikke hatt en drømmestart på tilværelsen i Manchester City. Foto: Ikimages (Afp)

Manchester City er i begredelig form og vi tror nedturen fortsetter mot nyinspirerte tyskere.

30.09.15 13:22

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 2:
Helproffe Atletico svikter ikke
Tippekupongen:
Malmö kan sjokkere verdensstjernene

VikingLotto: Enorm pott denne onsdagen

DD Bjerke: En tøffing i jakten på 50 000 kroner
V76 Bjerke:
I kveld er det verd å spille på hest
V4 Täby Galopp
: Carlos leder galoppfesten

TV-kampene: Slik ser du festen på TV
Rundens Lag i Premier League: Stjerna er Alexis Sanchez

Det er igjen full rulle på Champions League-programmet og i tillegg spilles det hockey på kontinentet. Sjekk dagens langoddsprogram for å få full oversikt! Verdt å merke seg er at Norsk Tipping ligger helt i markedstoppen på hjemmeseier til CSKA Moskva mot PSV Eindhoven.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Borussia Mönchengladbach - Manchester City, H 4,05.

Endelig er hjemmelaget på gang. Etter seks strake tap i sesonginnledningen og begredelig form, har trenerbyttet åpenbart gjort underverker. Nå har de plutselig to seire på rad og sterk målforskjell, med en helt ny gnist i spillet.

Hjemmelaget tapte sin første gruppespillskamp mot Sevilla 3-0, men holdt stand helt til spanjolene fikk straffe i andre omgang.

I tillegg er tyske lag på hjemmebane alltid til å regne med. Fansen kommer til stadion for å se sitt lag for aller første gang spille hjemmekamp i Champions League. Stemning, sa du?

Selv om de har mistet et par nøkkelspillere i sommer, er maksnivået til hjemmelaget fortsatt veldig høyt. Og på hjemmebane kan alt skje.

Det er ingen nye skadeproblemer siden helgens solide 1-3-seier borte mot Stuttgart, men Martin Stranzl rekker ikke kampen.

City på nedtur
Manchester City har gått fra drømmestart på sesongen til tre tap de fire siste i alle turneringer, og de ble rett og slett utspilt av Tottenham nå på lørdag. Det flyter virkelig ikke for Manuel Pellegrinis menn for tiden og de har også en hel rekke spillere med skader av forskjellig sort.

Wilfried Bony, Gael Clichy, Fabian Delph, Kelechi Iheanacho og Elaquim Mangala er alle definitivt ute, men ingen av dem er nøkkelspillere. Kun sistnevnte har fått spesielt med spilletid så langt i år.

Men nøkkelspillere som Yaya Touré, David Silva ogVincent Kompany regnes alle som tvilsomme. Er de klare, vil de starte - denne matchen er viktig for de himmelblå.

Europa-komplekset virker også å være fullstendig til stede denne sesongen, med 1-2-tapet for Juventus i første gruppespillskamp som bekreftelse på det. Og det har pågått for lenge til at det er tilfeldig: Manchester City spesielt og engelske lag generelt sliter i Europa for tiden.

Å da få over fire ganger pengene på hjemmeseier til et lag som virkelig er på opptur, er for bra til å avslå. Borussia Mönchengladbach er på vei opp og City er på vei ned med en skikkelig formdupp.

I tillegg er Norsk Tipping nesten helt på linje med markedslederne på hjemmeseier her.

Vi setter alle penga på hjemmeseier i kveld!

For moro skyld koster vi på oss en liten quiz om AC Milan, som på ingen måte har noe med dagens kamper å gjøre. Smell gjerne inn din score i kommentarfeltet - uten å lyve!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag