STJERNA: Som alltid bruker Nettavisens oddsavdeling et bilde av Sergio Agüero for å illustrere en sak om Manchester City. Trygt, det. Her er han i aksjon mot Watford.
STJERNA: Som alltid bruker Nettavisens oddsavdeling et bilde av Sergio Agüero for å illustrere en sak om Manchester City. Trygt, det. Her er han i aksjon mot Watford. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

City mener alvor i år

Manchester City har fått en gnistrende start på sesongen, og møter et lag som på ingen måter har gjort det samme.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Dagens dobbel 2: Fet Championship-dobbel til fem ganger pengene
Dagens singel: Nå er United på gang

Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse
V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves
V5A Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial

TV-kampene: Slik ser du Champions League-festen på TV

Mamma mia, hvilket langoddsprogram vi har denne tirsdagen! Champions League er endelig tilbake, det spilles hockey over hele kontinentet og engelsk Football League stiller med sine sterkeste kort.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Manchester City + Wolfsburg, samlet odds 2,80.

Manchester City - Juventus, H 1,65
Hvilken sesongstart blåtrøyene har fått! Det var få som ventet at de skulle levere såpass solid etter en skuffende sesongoppkjøring, men fem strak seiere og 11-0 i målforskjell er rett og slett vidunderlig.

Nå gjelder det å overføre den formen til Champions League, en turnering de har slitt med å virkelig feste sitt grep om siden de kom tilbake. Mer enn noensinne er hjemmefansen sulteforet for europeisk suksess, og det er blitt et krav mer enn et håp. Pellegrini må lykkes i Champions League denne sesongen.

City har vist at de kan kontrollere all type motstand, om de legger seg lavt eller høyt, Pellegrini har en plan. Og det virker som om alle spillerne har funnet formen relativt samtidig. Per dags dato står City som den klare gullkandidaten i Premier League og har også all grunn til å hevde seg i europeisk sammenheng.

Gael Clichy, Fabian Delph, Fernando og Pablo Zabaleta er skadet og mister definitivt kampen. Sergio Agüero ble ikke risikert da han fikk en liten smell i helgen og ble byttet ut, men bør rekke denne. Det gjelder også Fernandinho og Samir Nasri.

Juventus har fått en marerittstart på sesongen og slått negative rekorder på rekke og rad. De har ett - 1! - poeng fra tre kamper mot Roma, Chievo og Udinese i Serie A og spillemessig har de sett katastrofale ut. Det er rett og slett krise i Torino for tiden.

Det er også mange skader som forstyrrer for den gamle dame, og spesielt på midtbanen sliter de. Sami Khedira og Claudio Marchisio ville normalt startet, men er ute. Midtbanemannen Kwadwoh Asamoah er også ute.

Selv om Juve har et sterkt lag på papiret, har de spillemessig slitt stort. De har mistet viktige spillere fra de tre foregående sesongene og de skulle bare mangle at de ville slite med å etablere seg på ny. Men at det skulle gå så dårlig hadde nok få forventet.

Det er ingen tvil om hvilket lag som har størst sjanse til å vinne denne. Selv om Juve har ingenting og tape og kan sparke oppover, har City sett for gode ut til at vi vraker dem. 1,65 på hjemmeseier blir den første halvdelen av vår dobbel.

Wolfsburg - CSKA Moskva, H 1,70
Alt har ikke gått på skinner for Wolfsburg i sesonginnledningen, spesielt ikke på bortebane, der de har poengdeling mot Köln og Ingolstadt så langt. På hjemmebane er formen - som vanlig - upåklagelig og Wolfsburg blir en virkelig hard nøtt å knekke på hjemmebane.

Forrige sesong hadde Wolfsburg en fenomenal hjemmestatistikk i Bundesliga, med 13-4-0. I alle turneringer har de tapt bare én kamp hjemme i 2015, og det var 1-4 mot Napoli i en veldig merkelig kamp.

Denne kampen rekker ikke Vierinha, men ellers ser det greit ut for vertene.

Under Leonid Slutskij har CSKA blitt et gjennomsolid lag og de blir sjelden utspilt. Siden treneren tok over ansvaret også for Russland for et par uker siden, har de tapt en treningskamp og spilt uavgjort mot Zenit, etter å ha ledet 2-0 i sistnevnte.

Ingen nye skadeproblemer for CSKA, som kommer med fulltallig tropp.

Selv om CSKA er solide, er Wolfsburg et uhyre sterkt lag på hjemmebane. 1,70 er helt greit betalt for Wolfsburg, som bør vinne denne for å ha heng på avansement.

Totaloddsen på denne dobbelen blir da 2,80.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus