IKKE FORNØYD: Pep Guardiolas Manchester City-lag gjorde ikke en spesielt god kamp hjemme mot Bristol City onsdag
IKKE FORNØYD: Pep Guardiolas Manchester City-lag gjorde ikke en spesielt god kamp hjemme mot Bristol City onsdag Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Citys superstatistikk kan ryke på Anfield

Liverpool har vært i kanonform de siste tre månedene.

Kommersielt

Vi sikret et greit overskudd på lørdagens tre oddstips, da dobbelen med seiere til Burnley og Girona gikk inn til 3,23 ganger pengene.

Sportspills øvrige søndagsmeny: 
Oddstips 2: Montella er ikke Sevillas redningsmann
Oddstips 3: Sanchez-spekulasjonene ødelegger for Arsenal
Tippetips: Her kan Barcelona få trøbbel

V4 Charlottenlund: Dansk lunsj søndag

Det er en deilig søndag i vente, spesielt for fotballentusiaster: Liverpool skal møte Manchester City og Arsenal og Manchester United skal i aksjon i to andre kamper. Ellers spilles mye ligafotball i Spania, Tyskland og Frankrike, blant annet, før dagen avsluttes med full runde i NHL.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 16.55.
Liverpool - Manchester City, H 2,85.

Etter tapet for Tottenham den 22. oktober, har Liverpool virkelig knekket en kode - i ligaen har de 9-4-0 på de 13 kampene siden nedsablingen på Wembley. De fikk en ny boost med både signeringen av Virgil van Dijk og stopperens matchvinnerscoring mot Everton i forrige fredags FA cup-oppgjør. Det er tilsynelatende fryd og gammen på Merseyside, altså, men nå er det opp til eksamen.

Klopps menn er sammen med dagens motstander de eneste ubeseirede på hjemmebane denne sesongen, 6-5-0 er tallene. Det vil nok være nok av revansjelyst hos hjemmelaget også, etter det pinlige 5-0-tapet på Etihad i høst.

De to siste kampene har gått uten Mohamed Salah, som har vært skadet. Han er nå tilbake. Clyne, Henderson, Moreno og Sturridge er alle utilgjenglige, mens en viss Philippe Coutinho er solgt.

Manchester City dundrer videre i ligaen og har vel på mange måter avgjort denne, de har også fokusert på cupene de er med i og spilte semifinale i ligacupen på onsdag, da med et noe redusert mannskap. Forrige bortekamp kom deres første poengtap på reisefot denne sesongen, 10-1-0 er uansett en makeløs statistikk.

Det blir naturligvis et toppet lag fra start her, men uten skadde Jesus, Kompany og Mendy.

Denne kampen synes vid åpen og det er oddsen som avgjør for vår del. Liverpool fortjener tillit etter en lengre periode med knallform og de er nok fulle av revansjelyst etter høstens massaker. Vi spiller H til 2,85.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør