KJEKKAS: James Rodriguez er en av Colombias mange nøkkelspillere. Han scoret sist mot Chile for fire dager siden.
KJEKKAS: James Rodriguez er en av Colombias mange nøkkelspillere. Han scoret sist mot Chile for fire dager siden. Foto: Luis Hidalgo (Ap)

Colombia straffer skadeplaget Argentina

Argentina savner fortsatt ikke udugelige spillere som Lionel Messi, Sergio Agüero og Carlos Tevez før turen til Colombia.

Kommersielt

Det ble ikke knalltreff på de to hockey-tipsene mandag, men Irland slo Bosnia til 2,20 i odds.

Sportspills øvrige tirdagsprogram:
Oddstips 1:
Danmark MÅ score mål
Oddstips 2:
Tyskland reiser seg på direkten
Tennistipsene:
Federer blir kraftig undervurdert

V4 Östersund: Nytt snadder blir levert til lunsj
V5A Bjerke: Mester tryller igjen

Landskampene preger fortsatt langoddsprogrammet og det er en rekke spennende varianter. Danmark - Sverige og Slovenia - Ukraina er EM-kvalifiseringskampene.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 21.25.
Colombia - Argentina, H 2,20.

Vi meldte Argentina-tap også forrige uke, men da ble det uavgjort mot Brasil.

Colombia har startet VM-kvalifiseringen noe skuffende, med fire poeng fra tre kamper. De åpnet med hjemmeseier over Peru, gikk så hen og tapte hele 3-0 i Uruguay før hovedbilde-mannen vår James Rodriguez sikret ett poeng.

Det er på hjemmebane Colombia er best og denne kampen vet de at de har alle muligheter til å vinne.

Hjemmelaget må klare seg uten skadde Jackson Martinez - som har hatt en svak sesong etter overgangen til Atletico Madrid. Carlos Bacca er mer enn klar til å ta plassen og er neppe en svekkelse. Aston Villa-midtbanespilleren og Santiago Arias er suspenderte.

Fortsatt skadeproblemer i Argentina
Det er nogen lunde status quo på skadefronten i Argentina. Lionel Messi, Sergio Agüero, Carlos Tevez, Javier Pastora, Ezequiel Garay og Pablo Zabaleta er stadig ute, men de kan likevel mønstre et godt mannskap.

Gonzalo Higuain fikk en smell i 1-1-kampen mot Brasil og stod over lørdagens trening, men er nå tilbake. Erik Lamela er tvilsom for gjestene.

Det er lenge siden Argentina så så svake ut som de gjør nå og de har scoret kun ett mål og kapret to poeng fra tre kamper så langt. Colombia vil føle at dette er det perfekte tidspunkt å møte Gerardo Martinos menn på.

Hjemmeseieren står til 2,20 og blir et soleklart valg fra denne kampen. Argentina er virkelig ikke til å kjenne igjen for tiden.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus