Dette er bilder fra det første playoffmøtet mellom Coventry og Notts County forrige lørdag, en kamp som endte 1-1.
Dette er bilder fra det første playoffmøtet mellom Coventry og Notts County forrige lørdag, en kamp som endte 1-1. Foto: Simon Davies/prosports/rex/shutterstock (Shutterstock)

Coventry burde ikke vært favoritt

Notts County og Coventry møtes til andre playoffkamp i Nottingham i kveld. Det endte 1-1 i det første møtet.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 1: FCK København reiser seg direkte
Oddstips 2:
Coventry burde ikke ha vært favoritt
V75 Jarlsberg:
Vi byr på to V75-bankere til Jarlsberg
V65 Biri:
Sagholen fikser opptur på Biri
V64 Romme:
Praktfull V64-omgang med sjokk på menyen
V65 Jägersro:
Deilig fredagslunsj fra Sverige

Fredagens langoddsprogam byr på flere kamper fra den meget spennende sesonginnspurten i Danmark, der det er kamp om seriegullet og kamp om 3.plassen. I tillegg er det kamp fra Allsvenskan og to kamper fra Superettan i Sverige, det er playoff mellom Notts County og Coventry og det er fjerde kamp i semifinalen mellom Vegas Golden Knigths og Winnipeg Jets i NHL.

Notts County - Coventry H 2,50 (spillestopp kl 20.40)


Playoff League Two om retten å møte Exeter i opprykksfinale på Wembley.

Første møte sist lørdag på Ricoh Arena i Coventry endte 1-1 etter at Jonathan Forte hadde sendt gjestene i føringen tidlig i 2. omgang. Tre minutter før ordinær tid var uten utlignet Coventrys toppscorer Mark McNulty (24 seriemål denne sesongen) for hjemmelaget.

Notts County endte på 5. plass i serien (tre lag går direkte opp fra League Two) med totalt 77 poeng og det var sju poeng opp til Wycombe på 3.plass. Tapte kun to kamper hjemme på Meadow Lane stadium i Nottingham (14-7-2) og avsluttet seriespillet med 4-3-3 på de ti siste seriekampene. Hjemmelaget kan stille uforandret til kveldens kamp.

Coventry endte på 6. plass i serien med totalt 75 poeng og hadde der variable 9-5-9 på bortebane. I likhet med Notts County så tapte Coventry tre av sine ti siste seriekamper (5-2-3). Midtstopper Tom Davies (spilte den første playoffkampen) soner karantene i kveld, ellers skal det ikke være andre fravær for bortelaget.

Notts County vant tilsvarende seriekamp så sent som 7. april med 2-1 og har vært gjennomgående sterke på hjemmebane gjennom hele sesongen. Det er således ikke lett å forstå hvorfor Coventry er satt til snau favoritt i kveld (2.40). Hjemmeseier til 2,50 er et helt naturlig valg for oss i kveld og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør