TILBAKE I CSKA: Ahmed Musa ble aldri en like stor hit i Leicester som i CSKA Moskva.
TILBAKE I CSKA: Ahmed Musa ble aldri en like stor hit i Leicester som i CSKA Moskva. Foto: Ben Stansall (AFP)

CSKA får det tøft på bortebane

Vi spiller på hjemmesterke Røde Stjerne.

Kommersielt

På fotballfronten startet vi uken med et greit overskudd, da Eden Hazard scoret og ledet Chelsea til seier til en samlet odds på 2,40, mens Deportivo skuffet hjemme. I OL ble det virkelig stang ut og to fjerdeplasser på våre medaljespill.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1: Manchester City må jobbe for seieren

OL 1500 meter skøyter: Lunde Pedersen er en joker i gullkampen
OL klassisk sprint: Iversen er på medaljejakt
OL Pyeongchang: Her er programmet for vinter-OL

Det er en fin midtuke som venter oss. Det er klassisk sprint og 1500 meter på skøyter for herrene, blant annet, og endelig - en de lig - er Champions League tilbake! Juventus - Tottenham og Basel - Manchester City er godbitene som venter oss tirsdag.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 17.55. 

Røde Stjerne - CSKA Moskva, H 2,75.

Sekstendelsfinale i Europa League, første kamp av to. Begge lag har for tiden vinterpause i hjemlig serie og har spilt treningskamper for å komme i form til dette dobbeltoppgjøret.

Røde Stjerne tapte bare én kamp i gruppespillet i høst, det var hjemme mot Arsenal, og tok ni poeng i en relativt tøff gruppe som også inneholdt Köln og BATE. På hjemmebane slo de kun tyskerne, men i hjemlig serie har de utrolige 10-1-0 på eget gress.

Det har vært tvil om hvorvidt den giftige spissen Richmond Boakye rekker kampen, og nå ser det veldig lyst ut for mannen med 15 scoringer på 14 ligakamper denne sesongen. Dermed har de ingen fravær.

Gjestene er neppe fornøyde med innsatsen i hjemlig serie og de ligger hele ti poeng bak byrivalen Lokomotiv Moskva, de avsluttet høstsesongen greit, men har slitt med uttellingen denne sesongen. På reisefot har de vært kruttsterke i hjemlig serie denne sesongen.

Russerne kommer til denne utslagsrunden via sin tredjeplass i Champions League-gruppespillet, der de så vidt havnet bak Basel på ni poeng. To av tre bortekamper der ble vunnet.

CSKA må klare seg uten tre viktige spillere til dagens oppgjør: Angriperen Timur Zhamaletdinov og forsvarerne Shchennikov og Berezutski. 

I slike dobbeltoppgjør er det alltid mest interessant å se på hjemmelaget og det gjelder spesielt når det er et så solid hjemmelag som Røde Stjerne. Vi tror de går ut i hundre og spiller H til 2,75 i den rumenske heksegryta.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør