Regjerende cupmester Molde møter et meget sultent Florø-lag som har en rekke talenter i sin "gylne" 1995-årgang.
Regjerende cupmester Molde møter et meget sultent Florø-lag som har en rekke talenter i sin "gylne" 1995-årgang. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Cup-exit for regjerende mester?

Molde har ingen lett oppgave mot Florø i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:
Flere tippeligalag i fare
French Open:
Varsler Nadal-bombe i kvartfinalen
V4/V5:
Ny kjempegevinst?
V5 Danmark:
Lunden byr på Easy

Onsdagens oddsprogram er av det flotte slaget, og vi kan blant annet spille på en rekke kamper fra cupens tredje runde, kvartfinaler i French Open, diverse landskamper og første match i NHL-finalen.

Vi startet dagen med en en bombe av et tips i French Open og fortsatte med et  cupspill. I dagens tredje oddstips ser vi også til NM.

Florø - Molde Handikap fulltid 1-0 H 3,30
Et ungt Florø-mannskap har gjort sine saker meget bra i Oddsen-ligaen avdeling 3, der man ligger ett poeng bak serieleder Vidar etter sju runder.

Viste at toppnivået er skyhøyt med 5-1-seieren borte mot 1. divisjonsklubben Hødd forrige cuprunde. Har siden tatt ti av tolv mulige poeng i serien, så formen er det ikke noe å si på.

Et sent Haugesund-mål sørget for at det ble poengdeling i den siste seriekampenfor Molde. Leder likevel Tippeligaen hele fem poeng foran Strømsgodset. Vant ikke med mer enn 1-0 borte mot Strindheim forrige cuprunde.

Fredrik Gulbrandsen er tilbake i full trening, men det er mulig den raske spissen hviles eller starter på benken grunnet det tette kampprogrammet fremover. Even Hovland og Per Egil Flo er også usikre. Espen Bugge Pettersen, Magne Hoset, Magne Simonsen og Eirik Hestad er ute med skader.

Florø har en voldsom entusiasme, og vi kan ikke utelukke en liten overraskelse mot et Molde-lag som trolig stiller litt alternativt i dag.

I boksen under kan du spille Florø som vinner med 1-0-ledelse fra start. Innsatsen styrer du selv.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus