Gå til sidens hovedinnhold

Cupeksperten Sheffield United fosser videre

Sheffield United var svært nær finale i ligacupen, men drømmen om Wembley er ikke død.

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 1:
Barnsley jager fjerde strake
Dagens dobbel: Han skal redde kriseklubben
V4 Eskilstuna: Kihlström med stort talent
V5 Forus: Folkehesten-oppvisning

Vi har en flott langoddstirsdag foran oss. Det spilles full midtukerunde i Bundesliga tirsdag og onsdag, og tirsdag er både Bayern München og Wolfsburg i sving.

Manchester United spiller omkamp hjemme mot Cambridge i FA-cupen og i Italia møtes Roma og Fiorentina i Coppa Italia. VM i alpint innledes i kveld med Super-G for kvinner, og basert på tirsdagens treningsomgang er det lov å håpe på medalje for Ragnhild Mowinckel.

Se hele langoddsprogrammet her.

Nytt spill fra Norsk Tipping:Bli millionær med Nabolaget

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Sheffield United - Preston H


HTML EMBED


Det endte 1-1 i en nokså jevnspilt match i lagenes første møte i FA-cupen 24. januar. Dermed er det duket for et spennende returoppgjør på Bramall Lane. Vinneren møter etter all sannsynlighet Manchester United i femte runde.

Lagene møttes også i serien på dagens bane 10. januar. Da vant Sheffield United 2-1, og reduseringsmålet kom helt på tampen av kampen.

Sheffield har vært i god form i det siste og spilte to meget sterke kamper i ligacupsemifinalen mot Tottenham. Kun et sent mål av Christian Eriksen forhindret at det ble ekstraomganger i kampen om Wembley-billett.

Manager Clough gjorde hele ti endringer på laget i helgens seriekamp mot daværende serieleder Swindon, men vant likevel 2-0. Det vitner om et lag med en bred og formsterkt stall.

Seieren førte United opp på den siste playoffplassen. Laget har også to kamper til gode på de fleste opprykkskonkurrentene.

Det er ventet at Clough stiller med et toppet lag i kveldens kamp, men nykommerne Jason Holt, John Brayford, Kieron Freeman, Matt Done og Paul Coutts er ikke berettiget for spill for United i FA-cupen. Ryan Flynn er trolig tilgjengelig etter å ha stått over de tre siste kampene.

Preston er i meget svak form og tapte 1-2 for bunnlaget Crawley i helgen. Står dermed med kun tre poeng på de fem siste kampene (sju kamper på rad i serie og cup uten seier), og har nå åtte poeng opp til MK Dons på direkte opprykk.

Nykommerne Daniel Johnson og Sam Johnstone er cup-tied for bortelaget. Innleide Paul Gallagher og Jermaine Beckford er derimot berettiget for spill. Sistnevnte har mistet tre kamper grunnet sykdom, men kan være tilbake her.

United har vunnet sine to siste hjemmekamper, mens Preston bare har tatt ett poeng på sine tre siste på bortebane. Hjemmelaget er et knallbra cuplag og slo ut flere Premier League-lag i ligacupen før det altså ble et knepent tap for Tottenham over to kamper i semifinalen.

Vi tror Cloughs mannskap tar frem cupkreftene også i kveld og spiller H til 2,20 i odds.