Napoli-trener Rafael Benitez instruerer toppscorer Gonzalo Higuain i en seriekamp.
Napoli-trener Rafael Benitez instruerer toppscorer Gonzalo Higuain i en seriekamp. Foto: Fabio Muzzi (Afp)

Cupen kan redde Napoli-sesongen

Napoli er i ferd å tape kampen om medaljene, og da blir cupen plutselig viktig.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
  Tøff oppgave for Bayern
Dagens langskudd: Ny smell for Liverpool?
Oddstips 2:I kveld avgjøres semifinalen
Få oversikt: Fantastisk TV-uke for fotballfans
V76 Bjerke:  Mattis må vise vei
V4/V5 Täby:  Galopp til himmels

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, tysk, fransk og italiensk cup, Allsvenskan og sluttspillet i Get-ligaen og SHL.

Dagens oddstips

Napoli - Lazio H

Vi står overfor en spennende semifinale i Coppa Italia. Lagene spilte uavgjort i det første møtet i Roma, og kveldens seierherre kommer til å møte Juventus i finalen.

Napoli så lenge ut som en klar medaljekandidat i Serie A, men er inne i en meget tung periode. På de siste åtte kampene i serie og cup er det kun blitt én seier. Tapte helgens seriekamp borte mot Roma 0-1 og har falt helt ned til sjetteplass i Serie A. Dermed skiller det hele åtte poeng opp til Lazio på den viktige tredjeplassen, og en plass i Champions League neste sesong virker ikke spesielt sannsynlig.

Marek Hamsik og Gökhan Inler stod over Roma-kampen, men er ventet tilbake i kveld. Dermed ser det bra ut skademessig for hjemmelaget.

Langt lystigere for Lazio, som har full pott på de siste sju seriekampene etter 3-1-seieren over Cagliari på bortebane i helgen.

Roma-laget må klare seg uten forsvarsspillerne Stefan Radu, Abdoulay Konko og Santiago Gentiletti. Angriperen Filip Djordjevic er også uaktuell.

Napoli spilte en god kamp borte mot Roma sist, men klarte ikke å sette sjansene. En cuppokal kan redde sesongen for Rafael Benitez, mens medalje i Serie A og CL-plass er viktigst for Lazio.

Napoli bør ha gode vinnersjanser på hjemmebane, og vi spiller H til 2,05 i odds.

Kampstart: 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus