Gå til sidens hovedinnhold

Dagen derpå på oddsen

Etter gårsdagens supertips på Italia, må vi rette blikket mot Fosshaugane fredag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny fredag:
Tippetips: Midtukekupong på en fredag
Lunsjtrav Forus: Dansk storeslem
V65 Jarlsberg: Seiersmaskin spilles

Etter gårsdagens fest på langoddsen der vi foreslo spill på Italia både til pause og til ordinær tid, er det litt dagen derpå på Langoddsen denne fredagen . Norsk Tipping byr på 22 spilleobjekter der underbetalte norske 3. divisjonskamper og irsk fotball er menyen. Heldigvis er vi begunstiget med Tippeliga fra Fosshaugane også og oppgjøret mellom Sogndal og Fredrikstad.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Assyriska - Brommapojkarna

Superettan Sverige. Med svake 1-1-3 på sine fem siste seriekamper er Assyriska falt ned på 10. plass i Superettan med sine 18 pong. Det skal tillegges at alle de tre tapene er kommet borte og der er Assyriska svake (2-0-5). Hjemme ble det litt skuffende 1-1 mot nestjumbo Umeå sist helg, men laget er fortsatt ubeseiret på eget gress (3-3-0). Med full pott hjemme (7-0-0) og betydelig mer moderate 3-0-4 borte, er BP inne på andreplas og direkte opprykk når serien er nesten halvspilt. Med 30 poeng er det tre poeng ned til Halmstad på 3. plass som gir kvalik. Men BP står med fem strake seire nå, inkludert to borteseire så Stockholms-laget er i form. Borteseirene har imidlertid kommet mot svak motstand.

Hjemmelaget står altså uten hjemmetap, mens BP har variert stort på bortebane. Vi synes hjemmelaget har litt bedre sjans her enn det oddssettingen indikerer og 2,60 på hjemmeseier er et fint langskudd fredag.

Dagens avslag
Porsanger - Fløya
2. divisjon avdeling 12. Sjetteplass foreløpig for Porsanger etter 4-2-4 totalt, men med 14 poeng er det faktisk 17 poeng opp til den suverene serielederen Bossekop. Brukbare 2-2-1 på de fem siste, men stygge 0-3 hjemme for Hammerfest i siste hjemmekamp. De tre øvrige hjemme er vunnet. Fløya er opp på 25 poeng og andreplass og har bare seks poeng opp til Bossekop, og i tillegg en kamp tilgode. Sju av ti spilte kamper er spilt hjemme og der har laget tatt full pott (7-0-0). Borte er det blitt litt mer moderate 1-1-1. Men tapet kom mot Bossekop og poengdelingen mot sterke Lyngen/Karnes. Flere spillere er usikre fredag. 1,30 på B i denne kampen må være dagens desidert dårligste spill fra Norsk Tipping.

Dagens spill
Sogndal - Fredrikstad

Tippeligaen. Sogndal ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Aalesund søndag, men ettersom Daniel Arnefjord utlignet i sluttminuttene måtte Sogndal nøye seg med ett poeng. Sogndal åpnet som kjent strålende med 3-3-0 på de seks første seriekampene, men etterpå det har det blitt 0-2-4 på de seks neste. Har slitt litt med skader og der marginene gikk med laget tidligere i vår, har det gått litt mot den siste tiden.

Fredrikstad har ikke spilt kamp siden 29. mai og ligger nest sist med sine ni poeng. Stod med forferdelige 0-1-5 på sine seks siste kamper før det ble en svært etterlengtet opptur i siste hjemmekamp før EM-pausen med 3-0 seier hjemme mot Viking. Meget svake 0-2-4 på bortebane.

Med Per Egil Flo tilbake i startoppstillingen sist søndag mot Aalesund, er det nå kun Elvis som er ute for Sogndal av de som er aktuelle for startoppstillingen. Trener Ohlsson hadde endret litt på formasjonen mot Aalesund ved å sette Tony Brochmann på topp sammen med tomålsscorer Ulrik Flo, mens Manik Mane var plassert på høyrekanten og trolig fortsetter Sogndal med den formasjonen all den tid det fungerte svært bra offensivt.

Tarik Elyounoussi er kanskje på vei til Italia og Pescara, men spiller i kveld. Ellers skal det ikke være problemer med mannskapet. Fredrikstad vant tilsvarende kamp i fjor med 1-0, men har vært meget svake borte hittil denne sesongen og utenomsportslige ting har stadig forstyrret.

Fredag innvier Sogndal sitt helt nye kunstgress og laget fikk matchtrening mot Aalesund søndag. Vi tror det er bra sjanse for at Sogndal tar alle tre poengene her. 1,95 er oddsen for hjemmeseier og kan spilles som singel. På en laber spilledag setter vi våre penger på Sogndal.

Spilleforslag fredag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 19. Sogndal - Fredrikstad 1,95 3,20 3,10
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill