Dagens beste oddstips

Blant mange interessante spill til solid odds, ender vi på en trippel til drøyt fem ganger innsatsen.

Kommersielt

Klar H til tross for divisjonsforskjellen
Blackpool har med 8-1-1 på de 10 siste blandet seg inn i opprykkskampen i League One, nå herjer også cup-feberen i byen på nord-vestkysten. 7-5-2 hjemme i ligaen. Skadefritt mannskap.

Norwich faller stadig lenger ned på tabellen i divisjonen over. Mangler nå sin suverene toppscorer Earnshaw, og skal jobbe hardt for ikke å ligge i bunnstriden utover. Chadwick er også ute.

Norwich imponerer ingen om dagen, og vi holder vertene som klare favoritter her. 2,35 er meget spillbart og blant de beste i markedet.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

«The Rams» vinner igjen
Derby har overtatt ledelsen i Championship, dog med flere kamper spilt enn Birmingham. 12 av de siste 15 kampene er vunnet i tillegg til cup-avansement. 8-3-3 hjemme. Leacock og Boertien mangler, i tillegg har manager Davies gitt signaler om at enkelte spillere vil bli hvilt.

Rovers kjemper om play-off i League Two, og har ikke tapt på seks kamper. Sliter på bortebane, 3-4-7 i ligaen. Forsvarsspilleren Anthony er eneste som mangler.

Dette skal være plankekjøring for vertene, 1,25 kan brukes.

Bortelaget i slaget
Barnet tapte 1-3 for MK Dons sist, men har klatret vekk fra bunnstriden i League Two etter 18 poeng på de syv foregående kampene. 7-3-4 på hjemmebane. Hendon og Sinclair er begge suspendert, mens Gross og Norville er skadet.

Plymouth har ikke tapt siden det ble 0-1 borte for sterke Derby lille nyttårsaften. Vant fortjent i mandagens ligakamp mot Coventry (3-2), og kunne glede seg over at flere av nykommerne slo til umiddelbart. Har solide 5-5-4 borte i Championship. Kaptein Wotton er fortsatt ute.

Plymouth er inne i en fin trend, og skal ta seg greit av lille Barnet. Klar B, 1,75 spilles under tvil.

Nettavisens statistikkportal inneholder bl.a. de fem øverste divisjonene i England