(Scanpix/Reuters)

Dagens beste spill på oddsen

Det spilles full runde i England i dag, og Nettavisen har funnet frem til en dobbel som gir hele seks ganger innsatsen.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Greit betalt hjemmeseier
Birmingham holdt lenge nullen mot Bolton sist, uten at tapet var noe annet enn fortjent. Har plukket poengene sine mot de andre lagene på den nederste delen av tabellen. Kaptein Ridgewell returnerer til en nesten skadefri tropp fra sin karantene.

Middlesbrough virket på vei opp med seirer over Arsenal og Derby, før West Ham stakk av med alle poengene på overtid sist. Er normalt ikke noe stort bortelag, 2-2-5 før årets nest siste reise. Mido fortsatt ute, mens O’Neil og Woodgate er usikre. Rochemback tilbake etter suspensjon.

Birmingham skal ha en fin mulighet til å sikre seier på Boxing Day med bortesvake Boro på motsatt halvdel. Vi forsøker noen kroner til fine 2,10.

Duket for hjemmeseier med klar margin
Albion røk 1-3 i toppkampen borte mot Stoke lørdag. Dermed kunne Watford gjeninnta tabelltoppen, mens dagens verter bare har ett poeng ned til nettopp Stoke på fjerde. Selv med mange sentrale spillere ute har laget 7-3-1 på de 11 foregående. Tapet kom da laget først hadde hentet opp 0-2 hjemme mot Coventry, men siden fikk en mann utvist. Med friskmeldinger på rekke og rad den siste tiden, er det nå kun kaptein Clemence som mangler.

Bristol City lå under to ganger mot Barnsley sist. Fikk spille mot ti mann mesteparten av andre halvdel, og kunne igjen juble for tre poeng etter knallhard innsats og 3-2-seier. Dermed skiller det kun to poeng opp til Watford på tabelltopp. Flotte 4-2-0 på de seks siste, etter tre tap på rad i november. Tre av seirene er kommet hjemme, og i tillegg til overtallspill mot Barnsley, ble det 11 mot 10 også nest sist da Cardiff ble slått. Den gang i hele 75 minutter. Fortsatt ingen fravær i troppen.

1-1 da lagene møttes i Bristol i september. Gjestene har fortsatt å imponere siden den gang, og den innsatsfylte og direkte stilen ser ut til å passe Championship godt. Står overfor den kanskje tøffeste utfordringen divisjonen har å by på her. Så fremt West Bromwich får lov til å beholde like mange spillere på banen, tror vi dette blir en klar hjemmeseier. Vi slår til på fine 2,85 med solid innsats.