Dagens dobbel på langoddsen

Vi bruker en kamp fra svensk ishockey og en fra Premier League til samlet odds 4,26.

Kommersielt

Dagens program består i hovedsak av kamper fra svensk ishockey, nederlandsk Æresdivisjon og et interessant oppgjør i Premier League.

Vi stoler på Frölunda igjen
Vertene gikk på en smell sist borte mot Luleå, men hjemmeformen er upåklagelig. Fem strake seirer og 23-4 i målforskjell på disse sier sitt. Superrekka med Kallio, Andersson og Johnson leverer endelig varene igjen.

Møter her et Modo som sist tapte knepent borte for Mora. Ellers har borteformen vært brukbar i det siste med mange jevne matcher. Har dog sin klare styrke på hjemmebane som de fleste andre lag. Frölunda trenger en seier her for ytterligere å nærme seg sluttspillsplass, og vi tror de fortsetter den gode hjemmetrenden og tar seg av denne.

Endelig seier mot redusert motstand?
Charlton med fire tap på rad, og ikke overraskende ny trener i Alan Pardew. Har fremstått veldig tafatte de siste kampene, og trenger sårt en seier både for selvtillitet og tabellplasseringen. 3-2-4 hjemme så langt. Har tapt de siste to hjemmekampene mot Wycombe og Liverpool, vant før det mot Blackburn. Faye, Ambrose og Thomas blir alle testet før kampen, mens Reid og Young er uaktuelle.

Fulham kommer fra to hjemmekamper, der det ble seier 2-1 mot Middlesboro og 0-0 mot West Ham sist. Står med 1-4-4 borte, men tre tap på rad nå. Tradisjonen tro sliter laget med å vinne utenfor Craven Cottage. Store mannskapsproblemer til dette oppgjøret; Dyktige Helguson er suspendert, i tillegg er kaptein Knight, Boa Morte, Bouba Diop, Pearce, Pembridge, Elrich og Elliott alle skadet.

Hjemmelaget har bitt fra seg over flere år blant de beste, men ikke vært til å kjenne igjen etter at den mangeårige manageren Alan Curbishley forsvant. Har vært elendige den siste måneden, men får en fin anledning til å reise seg i dag, med ny manager og en skadeskutt og bortesvak motstander.

Resten av programmet med tips finner du her.