Vi setter igjen vår lit til Peter Forsbergs gamleklubb, Modo.
Vi setter igjen vår lit til Peter Forsbergs gamleklubb, Modo. Foto: AP/Scanpix

Dagens dobbel på langoddsen

Her er dagens spillforslag.

Kommersielt

På en dag med uvanlig få kamper å velge i, prøver vi en forsiktig dobbel til 2,83 med beskjeden innsats.

Modo reiser seg
Modo gikk på en smell i sist hjemmekamp, da serieleder HV 71 ble for sterke. Hadde før det vunnet ni strake på egen is. Foruten Wargh og Salomonsen, som begge har vært ute en stund, mangler Pierre Hedin for vertene.

Brynäs på sin side er i bra form og har vunnet sine to siste kamper. Har sin styrke hjemme som de fleste andre, men har respektable 5-9-5 på bortebane. Begge lag har spillere tilgjengelig igjen etter junior VM hvor Sverige endte som nummer fire. Modo holder tredjeplassen fem poeng bak ledende HV, og har imponerende 12-3-3 hjemme til nå. De trenger en ny seier nå for å henge med i toppen, og vi tror de viser sin hjemmestyrke her og tar seier nr 10 på siste 11 forsøk i Örnköldsvik.

Målrikt i Milton Keynes
Viktig toppkamp i League Two mellom de to lagene som for øyeblikket ligger nærmest ledende Walsall. Dons gikk på tap mot en annen opprykkskonkurrent, Swindon, forrige runde, men sto før det med seks seirer på rad. 8-1-4 hjemme, hvilket betyr at laget faktisk har vært ett poeng bedre på bortebane så langt. Butler soner karantene, Smith og Hastings er ute med skader.

Gjestene tapte 1-2 for det formsterke bunnlaget Macclesfield sist, men fikk da to billige straffer imot. I likhet med hjemmelaget tok Lincoln full pott på de fire kampene i jula. 8-0-5 borte, men var en utpreget U-spesialist på fremmed gress forrige sesong. Nicholson har forsvunnet tilbake til Chesterfield etter endt låneperiode, det samme gjelder Eaden, som er tilbake i Forest.

3-2 til MK Dons i det ovendte møtet. Begge lag har over to mål i fire av sine seks siste kamper.