Vi tror Norge vinner med god margin mot Slovenia.
Vi tror Norge vinner med god margin mot Slovenia. (FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)

Dagens første anbefalte oddsspill

Vi begynner dagen med en dobbel til 2,80

Kommersielt

Vårt neste spillforslag kommer i løpet av timen før avspark i kveldens Royal League-kamper, der flere lag kan komme til å stille sterkt redusert.

Hjemmesterke siddiser
Stavanger tapte sist knepent borte mot Storhamar, men hadde før dette fem strake gevinster. Er i god form, og Stavanger Ishall er en fryktet bortearena hvor kun topplagene VIF og Storhamar har tatt poeng i år. Stavanger har en sterk stall og er en seriøs utfordrer til "bøtta" i år. Comet er et annet av formlagene i Get-ligaen med åtte seierer på de ti siste kampene. Slo sist til med en sterk og fortjent seier borte mot VIF, og viser at de er kapable til å tukte alle lag på en god dag.

Disse to lagene har møtt hverandre fire ganger tidligere denne sesongen og alle møtene har endt med tre poeng til Stavanger. Tre av oppgjørene har i tillegg gått i Halden. Comet er ikke til å spøke med, men har vanskelig for å tro på noe annet enn at hjemmelaget legger på til fem strake mot Comet.

Norge vinner lett
De norske jentene er en av mesterskapsfavorittene, og har kapasitet til å virkelig valse over Slovenia på en god dag. Har slitt litt med skader og sykdom før mesterskapet, men stallen er god og bred. Har banket slovenerne grundig i de to siste mesterskapene, og gjør det trolig igjen.To ganger pengene på at Norge vinner med minst seks mål er godt betalt synes vi!

Se resten av våre tips for dagen i oddsmagasinet

Dristig trippel før kl. 15
Vi har også fattet interesse for det fremskutte returnøtet i italiensk cup, og lansere Parma-Napoli U som et alternativ til kupongen. Napoli har 1-0 å gå på fra det første møtet. Gjestene leder Serie B, men må trolig kjempe om plassen bak Juventus fremover. Har fire 1-0-seirer på sine siste seks kamper, de to øvrige har endt 1-1.

Parma sliter bunnen av Serie A, og har med UEFA-cupdeltagelse et tett kampprogram om dagen. I tillegg er tre-fire faste spillere utilgjengelig, og vi ser ikke for oss at hjemmelaget prioriterer denne særlig høyt. Alltid moderat innsats på cupkamper i støvellandet, men at Napoli klarer en oppskriftsmessig U kjøper vi til 2,75.