Dagens innsatser på Liverpool

Vi prøver en dobbel til over syv ganger pengene, sjekk dagens godbiter på oddsen her.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Gigantmøte på Anfield
Liverpool vant fortjent borte mot Villa i premieren. Slo Toulouse 1-0 i Frankrike i midtuken, hvilte en rekke spillere der. Midtbanen og angrepet holder verdensklasse, forsvaret kan bli en akilleshæl mot de beste.

Chelsea med full pott etter to kamper i Premier League, men har vært på gyngende grunn begge gangene, tross overkommelig motstand i Reading og Birmingham. Fortsatt en del skader, men Terry ventes å spille fra start.

Lagene møttes fire ganger i serie og Champions League forrige sesong. Liverpool vant seriemøtet på Anfield 2-0 i januar, 1-0 til hjemmelaget i de tre øvrige møtene. Vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende i dag også, men 2,35 har ingen stor verdi. 3,70 for U med 0-1-handicap er mer interessant.

Stuart Baxter & co på vei opp
Allsvenskan. Vertene gikk til sesongen med gullambisjoner, men har ikke fått det til å løsne. Kommet seg noe etter hvert som skadeproblemene har avtatt, kun ett tap på de ni siste ligakampene. Spilte 1-1 borte mot irske Drogheda torsdag. 3-2-3 hjemme i serien.

Kalmar hadde en forrykende første halvdel av sesongen, men virker på retur etter ett poeng på de tre siste. 3-1-4 totalt på fremmed gress. Spissparet Ari og Santin sentrale da seirene ble radet opp, nå er førstnevnte solgt og sistnevnte skadet.

Helsingborg har fine forutsetninger i dag, og vi setter noen kroner på to blank for hjemmeseier.