Las Palmas trenger tre poeng i kveld for å holde opprykksrivalene unna i Segunda.
Las Palmas trenger tre poeng i kveld for å holde opprykksrivalene unna i Segunda. (Marca / All Over Press)

Dagens sikreste oddsspill

Serieleder Las Palmas møter et sterkt svekket Racing Santander.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Oddstips:
Har ikke vunnet siden 1. november
Dagens langskudd:
Spennende spill i Belgia
Tippetips:
  Vi stoler ikke på Arsenal
V4 Täby:
   Sprek galoppsøndag
V64 Eskilstuna:  
Frekk banker i spennende omgang

Søndagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1 og Get-ligaen.

Det er også mulig å spille på VM i slalåm og verdenscup i langrenn og skiskyting.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens dobbel

     
        Las Palmas - Racing Santander          H    
     
        Hannover - Paderborn          H    
 


Las Palmas - Racing Santander H 1,50
(Norsk Tipping senket i formiddag oddsen på Las Palmas til 1,40).
Las Palmas tapte tre viktige poeng borte mot Lugo forrige helg, men leder fortsatt Segunda. Det er imidlertid bare to poeng ned til Real Betis på femteplass, så det kommer til å bli en tøff kamp om de to plassene som gir direkte opprykk.

Står med 8-2-1 på hjemmebane denne sesongen.

Forsvareren Angel er ute med karantene. Emmanuel Culio betegnes som usikker av avisen Marca, men midtbanespilleren er med i troppen. Fraværsmessig ser det ellers veldig bra ut for hjemmelaget.

Racing kjemper i den andre enden av tabellen og kommer fra et stygt 1-4-tap for topplaget Valladolid på hjemmebane. Stod med brukbare 2-2-1 på de fem før det og ligger på den siste trygge plassen. Det skiller ett poeng ned til de to øverste nedrykkslagene.

Racing har hele sju fravær til dagens kamper (fem spillere er ute med skade, mens to soner karantene). Førstekeeper Mario Fernández, toppscorer Mamadou Kone (sju mål) og angrepskollega Mariano (fire mål) er blant spillerne som mangler. Alle tre startet forrige kamp.

Las Palmas har vunnet de fire siste innbyrdes, og vi blir overrasket dersom et ekstremt svekket Racing får med seg poeng borte mot serielederen. Dagens tryggeste objekt.

Kampstart: 19.00.

Hannover - Paderborn H 1,70
Hannover har fått en tung start på året og står med kun et poeng på de tre kampene etter vinterpausen. Har falt ned til tiendeplass, og laget kan fort rote seg ned i nedrykksstriden på i vårsesongen.

Den danske forsvareren Leon Andreasen og den russiske midtbanespilleren Edgar Prib er ute med skader.

Paderborn har samme poengfangst på de tre siste kampene som dagens motstander, men har ennå ikke scoret mål i en seriekamp i 2015. Ligger tredje sist etter lørdagens kamper. Hadde det ikke vært for den gode sesongstarten, ville laget ha ligget sist på tabellen, for den nyopprykkede klubben har ikke vunnet i serien siden 2. november.

Midtbanespillerne Daniel Brückner og Jens Wemmer har slitt med sykdom denne uken og er usikre til dagens kamp. Spissen Marvin Ducksch nærmer seg comeback, men denne kampen kommer for tidlig. Forsvareren Christian Strohdiek har vært involvert i en bilulykke og regnes som usikker.

Paderborn holder ikke Bundesliga-nivå om dagen, og dette er en ypperlig sjanse for Hannover til å styre unna nedrykksstriden.

Kampstart: 17.30.

Samlet odds for dobbelen: 2,55.

(Norsk Tipping senket i formiddag oddsen på Las Palmas til 1,40).