Dags for flaks?

Mjølner Flaks er i toppform og vi tror han tar årets første seier på Momarken i kveld.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V5-tips

I går bankerspilte vi Gentle Tilly som tok årets første triumf på helenkelt vis - vi håper og tror 4 Mjølner Flaks kopierer den bedriften i V5-innledningen i kveld.

Mjølnerød-traveren har blitt bedre og bedre for hver start, og denne gang er forutsetningene flotte for den sterke 6-åringen. Järvsöfaks-sønnen står fint inne i grunnlaget, og stayerdistanse er en klar fordel for hesten som jakter karrierens niende seier. Mjølner Flaks har avsluttet fint i sine tre siste starter, og mot klart overkommelig og galopplysten motstand skal det være en god seierssjanse.

Den andre avdelingen er et svært åpent sprintløp der 3 Sea Chanta bør ha en fin mulighet for Ragnhild Strøm. Den formtoppede hoppa jakter karrierens femte seier, og fra et fint spor blir 6-åringen vond å holde fra livet. Det er dog mange kjappe sprintere på startstreken, og vi garderer bredt på de større forslagene.

Svakt felt
V5-3 er et skikkelig "møkkaløp" der det er langt mellom stjernene. Vi velger å satse på tre hester på samtlige forslag med 10 Thunderstruck som favoritt. Horpestad-traveren har gjort to fine løp på slutten, og den toppstammede 4-åringen kan muligens spurte inn til sin første seier. En lei nøtt å knekke kan imidlertid 3 Einar S.E. bli. Den var tidligere i trening hos nettopp Tom Horpestad, og vant et løp for ham i overlegen stil i fjor. Kommer nå ut i ny regi med et tidsmessig flott prøveløp i ryggen. 9 Virginia står til for et fint løp, og hoppa har tross alt blitt annen på 17.3/2.140 volte.

Stolpe på gang?
Hvor stor V5-utbetalingen blir denne tirsdagskvelden er mye opptil 4 Gylden Knut som kommer ut som dagens største favoritt i V5-4. Haakenstad-traveren jakter stolpe i programmet, men møter bedre hester enn tidligere. 5-åringen virker dog til å ha mye å gå på tidsmessig, men det dreier seg tross alt om autodebut og skjerpet motstand. Vi synes 2 Bello er den som står klar til å overta dersom storfavoritten svikter.

V5-finalen er et helåpent stayerløp der vi velger å streke for samtlige hester på alle spilleforslag.

Spilleforslag
Vi har satt opp tre ekspertforslag på hhv 120, 360 og 1.080 kroner.