Foto: hesteguiden.com

Dags for seier?

Vår banker for dagen har innledet året på strålende vis med to sølv, men nå tror vi sterkt på gull.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Vi er rimelig sikker på at vi spiller den beste hesten i V5-finalen, og at 8 Quintus Karsk stiller til start med solide vinnersjanser hersker det liten tvil om. Alf Palema-sønnen ble som ventet kraftig overflydd fra sitt innerspor i Skien sist, men etter en solid avslutning på løpet (etter å ha trøblet på svingene) ble Midtfjeld-traveren toer på flotte 15.0

Det ligger an til litt tøff kjøring innledningsvis på dette løpet, og det vil i så fall vår banker for dagen profitere på til slutt, på en arena som trolig passer den storvokste krabaten som hånd i hanske. Mot en relativt sliten gjeng i grunnlaget tror vi det dreier seg om en klink vinner, og at en hest som 2 Olympia Amok gikk 12.5 i til tredje i den siste starten vektlegger vi mindre. Coktail Jet-datteren er ikke enkel å vinne med, og desutten gikk ”alle” 12-tider på en meget rask bane ved den anledningen.

Tre hester gjør opp?
Vi støter på to feiende flotte hopper i V5-innledningen i form av 6 Super Young og 7 Cyrilja, og den av de to som når føringen i løpet har en topp vinnersjanse. Førstnevnte har til gode å tape løp, og triumfen på fine 17.8 i den siste starten etter en sisterunde ned mot 16.0 var av den solide sorten.

Selskapet er dog betydelig skjerpet ved denne anledningen, og sistnevnte har trolig gått kraftig fremover på form med det siste løpet innefor vesten etter lang pause. Armbro Trick-datteren er en hest som kan være aktuell for de store hoppeløpene utover i sesongen, og i et løp som Tangen-traveren står perfekt inne på pengene i så er hun helt klart seiersaktuell.

Dersom de to favorittene kjører for tøft mot hverandre kan det dukke opp en tredjehest i form av 9 Rhapsodie Melody, og 4-årshoppa som er i rivende utvikling bør vurderes tidlig fra et perfekt smygspor i fine rygger.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Svært lovende Cyrilja er vår favoritt til å ta seg av V5-innledningen.
Svært lovende Cyrilja er vår favoritt til å ta seg av V5-innledningen.

Utgangshester i relativt åpne løp
I et ellers vidåpent kaldblodsløp i lavt grunnlag i den andre avdelingen har vi klart mest tro på 13 Hammer Gutten, og Pål Even-sønnen som er i rivende utvikling må tilmåles solide vinnersjanser. 4-åringen leverte en sisterunde ned mot 29.0 i sin siste start hvor et knepent tap måtte bokføres på fine 32.5 full vei, og med løpesnor fra 20 meter tillegg er trolig Teigen-traveren rett i ryggen på strekhestene direkte.

I et heftig sprintløp for varmblodshester i V5-3 hvor de stallansatte skal i ilden har en av landets ledende kusker innefor denne kategorien fått et flott oppsitt i form av 5 Nabucca Eastwind, og dyktige Kristian Malimin vet nok å forvalte sjansene på best mulig måte bak 4-årshoppa som har vunnet fire av de fem siste startene.

I den fjerde avdelingen dukker 2 Lix Mollyn opp med sterke meritter i fra Sverige, og Skaffer Brun-datteren som står perfekt til spormessig er en naturlig favoritt. 6-årshoppa som vant hele seks av tolv starter under fjorårssesongen løfter seg for hvert løp, og selv om ikke Lindgren-traveren er noe lyn i fra start så er det som kjent til slutt pengene deles ut.

Forrige tirsdag serverte vi Trons Lomen og Gigant Nico som to klinke vinnere!

Ekspertforslag
Travtipsene til Nettavisen er av det strålende slaget for tiden, og vi setter vinnere på løpende bånd. Det kan fort bli lønnsomt å kjøpe et av våre spilleforslag på hhv 84, 378 og 930 kroner her.

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

I tillegg har vi satt opp tre Dagens Dobbel-forslag på hhv 100, 250 og 500 kroner som vi allerede har lagt ut, og vi mener her det er snakk om et ”løp og kjøp-spill” til drøye fem ganger pengene!

Vi mener bestemt at våre to DD-bankere er totalt overlegne dagens konkurrenter, og de rapportene vi har fått på en av de smaker det fugl av! Klikk deg inn her for å få mer info, og kjøp samtidig en DD-kupong!

V5-løpene fra Forus med hovedvekt på DD-løpene kan du se på nrk.no nett-tv i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus