De tyske jentene jubler etter stafettgullet fredag. Ankerkvinne Laura Dahlmeier lengst til høyre.
De tyske jentene jubler etter stafettgullet fredag. Ankerkvinne Laura Dahlmeier lengst til høyre. Foto: Markku Ulander (Ap)

Dahlmeier til kjempeodds

Seier til Laura Dahlmeier i dagens fellesstart betales med seks ganger pengene.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips: 
Ny United-nedtur?
VM i skiskyting: 
Schempp utfordrer Fourcade
Dagens dobbel:
  Hvorfor herjer ikke Lukaku?
Dagens dobbel 2:  Vi starter tidlig i Italia
V64 Halmstad:  Untersteiner har bankeren
V4 BodenVidåpen omgang

Søndagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, La Liga, Seria A, Bundesligaen og Ligue 1. Av vintersport kan vi blant annet glede oss til hopp i Holmenkollen og VM i skiskyting.

Både torsdag og fredag traff vi svært bra på våre foreslåtte spill til verdensmesterskapet i skiskyting. Søndag avsluttes mesterskapet med fellesstart for både kvinner og menn.

Vinner 12,5 km fellesstart - Laura Dahlmeier 6,00
Fredag foreslo vi spill på at Tyskland kom til å vinne kvinnestafetten og det gjorde Tyskland overlegent. På det tyske laget gikk formsterke Laura Dahlmeier siste etappe og det ble nærmest en sjarmøretappe. 

Invididuelt har Dahlmeier vært meget stabil hittil i VM. På sprinten sist lørdga endte hun på 4. plass, tross tre bom. På den påfølgende jaktstarten søndag gikk hun seg opp til sølvplass, men også da bommet hun to ganger. På onsdagens 15 km bommet hun to ganger og ble nummer seks, men atter en gang gikk hun et strålende langrenn. På stafetten fredag traff hun på alle ti skuddene.

Nær sagt som vanlig er det Kaisa Mäkäräinen og Daria Domracheva som er klare favoritter hos bookmakerne og Norsk Tipping på forhånd, men ingen av disse har vist form under VM. Riktignok gikk Kaisa Mäkäräinen en solid 15 km onsdag og tok bronse på den, men hun har bommet usedvanlig mye hittil i VM, og presset er nok enormt på henne på hjemmebane i dag.

Laura Dahlmeier har vist knallform under hele mesterskapet og vi må sette et vinnerspill på henne i dag, til meget flotte 6,00 i odds.

Spillstopp: kl. 13.25.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus