ILLUSTASJONSFOTO: Vi har ikke all verden med bilder fra Danmarks håndballjenter, derfor dette illustrasjonsbildet fra 2013.
ILLUSTASJONSFOTO: Vi har ikke all verden med bilder fra Danmarks håndballjenter, derfor dette illustrasjonsbildet fra 2013. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Danmark kommer til kort mot mesterskapsfavoritten

Montenegro-seier til to ganger pengene fremstår som et kjempespill denne fredagen.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Skiskyting menn (spillestopp kl 14.25): Ole Einar duger i massevis
Oddstips 1: Lite bedring uten Moyes
Oddstips 2: Forest i sprek fredagsdobbel
Oddslangskudd: Caen blir ikke tatt seriøst
Håndballtips 1: Norge altfor stor favoritt

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballkamper
V65 Solvalla: Vi jakter nye fremganger på Solvalla

En strålende oddsfredag står foran oss, der Norges "skjebnekamp" mot Spania er det store høydepunktet her hjemme. Utover det er skiskyting sprint for både menn og kvinner i Hochfilzen og det er et bra utvalg med fotballkamper til fredag å være.

Dagens håndballsingel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Danmark - Montenegro, B 2,00.

Danmark har sanket seks poeng fra fire kamper, men de tre første var komfortable seire mot svake nasjoner som Tunisia, Serbia og Japan. Da de virkelig møtte motstand, sist mot ungarn, ble de slått hele 29-22.

Hjemmehåpene har altså ikke levert når det gjelder som mest. De tar andreplassen i gruppen med seier her, og kan til og med vinne gruppen om Ungarn flopper mot Japan.

Det er imidlertid gjestene som burde være favoritt i denne kampen. De er en av favorittene til å vinne hele tittelen, og har en fysisk og intens spillestil som er svært vanskelig å bekjempe.

De regelrett rundspilte Ungarn i det som var spådd å være en jevn kamp med Ungarn som favoritt, og vant hele 32-15. 32-15! Utklassingssifre mot laget som slo Danmark.

Ellers har de syv poeng fra sine fire kamper, etter uavgjort i åpningskampen.

Montenegrinerne er i glitrende form og spesielt seier over Ungarn var makeløs. Danmark har vist svakhet når de har møtt ordentlig motstand, og vi tror de ikke fortjener favorittstempelet.

Vi spiller Montenegro til godkjente to ganger pengene.

Klikk her for å levere dette spillet!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør