Danske fiduser i vrien V5-rebus

Det er langt mellom de sikre holdepunktene denne lørdagen, men tre danskegjester kommer med skumle hensikter.

Kommersielt

Klikk her for V5-tips

Her kommer DD-tips

Etter at DNT valgte å øke premiene i rammeløpene på lørdagene har kvaliteten økt betraktelig. 30.000 i førstepremie betyr at mange gode hester stiller på startstreken i de to løpene utenom V75-spillet.

I V5-1 kommer således 12 Super Tail ut for å revansjere tapet sist. En ulykksalig startgalopp gjorde at rekken på 8 strake seire ble brutt, men den herlige 4-åringen kommer absolutt ikke til dekket bord. Når sporet dessuten ble det verst tenkelige velger vi å gardere ham denne gang, bl.a. med en spennende danske som var betydelig heldigere i sporlottoen.

Også i den andre avdelingen bruker vi fem hester. Og nok en gang vil en danskegjest utfordre den norske favorittduoen 2 Happy Hour og 7 Conrads Rune. Danskene pleier ofte å bite godt fra seg i Norge, og 4 Herbie Skov må således regnes med gode sjanser.

Flott startvognprøve
Vi har god tro på at 3 Wim tar seg av V5-4. Spesielt etter at vi fikk bekreftet av kusk Ove Wassberg at hesten løste meget godt bak bilen. 3-åringen har nemlig ikke startet med bilstart tidligere, men Ove kunne fortelle at hesten virket helt perfekt når han testet ham tidligere i uken. Vi singelstreker derfor nederlandimporten på de to minste forslagene, men har såpass respekt for danskegjesten 4 Hypnotic Diamant at vi tar med begge på storbongen.

De to gjenstående V5-løpene er dagens sportslige høydepunkter, nemlig 3-årsoppgjørene for begge raser.

Kriterievinner10 Gonagas skal hente 20 meter denne gang, og vi velger derfor å gardere Aarum-traveren i V5-3, mens 1 Hamblers Poltergeist skal prøve å skremme motstanderne i V5-finalen. Vi tror Jomar Blekkan har gode muligheter til å lede hele veien, men det er flere meget gode unghester påstartstreken her. Vi spiller fire hester på alle forslag, bl.a. en bongrensker som vi tror kan sveipe alle tilslutt.

Ekspertforslag
Våre tre spilleforslag lyder denne gang på hhv 96, 400 og 1.200 kroner. Bongene finner du her og spillestopp er kl. 14.20

NB! Vi kommer med V65-tips til søndagens hyperinteressante jackpotomgang senere i dag!