*Nettavisen* Sportspill.

De tar to på rappen

Wolfsburg vant Champions League i fjor, og vi tror de kan gjøre det samme også i år. Foto: Ian Kington (Afp)

Wolfsburg har kommet seg til finalen i Champions League for andre år på rad, og har gode muligheter til å løfte pokalen enda en gang.

22.05.14 09:27

Sportspills øvrige torsdagstips:
Oddstips 1:
Hareide i hundre

Dagens langoddsprogram har mange interessante spill å spore.

Dagens singel
Tyresö - Wolfsburg, B 2,20

Svenskene fra Stockholm-området har overrasket stort med sin finaleplass. Mot alle odds har de kommet helt til finalen av den gjeveste kvinneturneringen.

– De har også vært veldig heldige med trekningene og fått en lett vei, påpeker Melissa Wiik, som skal kommentere kampen for Eurosport.

Tyresö har blitt hjulpet godt på vei av god økonomi, og har hatt mulighet til å hente mange, store navn. Marta, som flere ganger har blitt kåret til verdens beste spiller, er blant dem. Likevel har de fått kritikk for å være individualister, det til tross for at de har spilt sammen i et lite år. Om de skal vinne i kveld, er de avhengige av at alle leverer.

Den kvinnelige allsvenskan er kun fem runder gammel, men allerede begynner Tyresö å falle av i toppen. Med kun to seire på de fem første kampene, har de plassert seg midt på tabellen.

Wolfsburg er på sin side i kanonform, og i velkjent, tysk stil har de etabler et hardtarbeiden og oppofrende lag. De er helt med i toppen av Bundesligas kvinneliga, og har vunnet seks seriekamper på rad. På veien mot finalen har de hatt et tøft program, og har slått ut blant andre Barcelona og Potsdam.

Så langt har de tapt kun en kamp denne sesongen, og Melissa Wiik er veldig imponert over det tyske laget.

Tyresös prestasjoner har vært imponerende, men Wolfsburg virker for sterke og 2,20 utmerker seg som et meget godt singelspill denne torsdagen. Kampen, som spilles i Lisboa, vises på Eurosport.

Dagens singel (spillestopp klokken 20.25).
Kamp 123: Tyresö - Wolfsburg, 2,50 - 3,10 - 2,20.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag