Gå til sidens hovedinnhold

Deeney er het i Premier League

Watford-spissen Troy Deeney bøttet inn mål i Championship, og nå er han i gang også i Premier League.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Kladdeføre i Roma
Oddstips 2: Nå kommer bortetapet for Leicester
Oddstips 3:
Inter jakter serieledelse
Odds skiskyting: Brødrene Bø er revansjesugne
Tippetips: United begeistrer ingen
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet. I tillegg starter håndball-VM for kvinner der Norge spiller mot Russland lørdag kveld.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag. Ipswich sviktet riktignok hjemme, men dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Troy Deeney scorer mål - ja 2,75
Med goalgetterne Ighalo (åtte seriemål) og Troy Deeney (fire seriemål på de tre siste seriekampene) har Watford en duo som sørger for godt med mål. De sto bak alle målene i 3-2 seieren borte mot Aston Villa sist helg, og nyopprykkede Watford har levert solid hittil og ligger på 11. plass med 19 poeng. Dog ikke bedre enn 2-2-3 på eget gress.
Også nyopprykkede Norwich med sitt sterke kollektiv har levert bra, selv om de ikke har like mange poeng. 3-4-7 totalt gir 13 poeng og en foreløpig 16. plass. Holdt Arsenal til 1-1 hjemme sist helg, men er mer sårbare borte (1-2-4).

Nevnte Ighalo har stort sett levert hele sesongen, men hans spissmakker Troy Deeney brukte litt tid på å tilpasse seg nivået i Premier League. Deeney leverte 20, 24 og 21 seriemål for Watford i de tre siste sesongene i Championship, og har endelig kommet i gang med målproduksjonen også i Premier League. Fire seriemål på de fem siste seriekampene, og har scoret ett mål i fire ulike kamper.

I ettermiddag møter Watford et Norwich-lag som har 16 baklengsmål på sju bortekamper, og det skal bety gode arbeidsbetingelser for Deeney/Ighalo. 2,75 på at Deeney fortsetter sin gode scoringsform og scorer mål også i ettermiddag, er klart godkjent og spilles.

Kommentarer til denne saken