Gå til sidens hovedinnhold

Degerfors melder seg på i opprykkskampen

Degerfors viser glitrende form i Superettan og kan klatre videre på tabellen med seier over Jönköpings Södra. Les dagens oddstips.

Sportspills meny torsdag:
Trav: Over 470 000 innspilt onsdag
Lunsjtrav Bergen: Suksessen fortsetter?
V65 Øvrevoll: Nå blir det penger igjen
V4 Boden: Finsk dynamitt gir mer cash

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet norsk 3.divisjon, Superettan, dansk 1.divisjon, brasiliansk serie B og utvalgte øvelser fra VM i friidrett.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
244.GAIS - Ängelholm B 3.60
Superettan. GAIS forærte Varberg (10.) årets andre borteseier i forrige runde med 0-1 tapet på hjemmebane, og fulgte det opp med å tape 2-4 borte mot Degerfors (4.) helgen etter. Står med svake 1-2-2 på de fem siste og har nå falt av opprykkskampen på sin femteplass med 8-4-6. Verdt å merke seg er at tabellposisjonen ikke står i stil med antall baklengs, hvor laget har sluppet inn femte mest i ligaen. Tallene på Nya Gamla Ullevi viser 4-2-3, som inkluderer tap mot Östersunds FK (12.) og Ljungskile (9.).

Ängelhom har innledet høstsesongen strålende og er et av formlagene i serien med fire seiere på rad. Trener Joakim Persson har gjort noen endringer i laget som har vist å bli særdeles vellykket; Andreas Karlsson og Monday Samuel er tatt inn i varmen og har takket for tillitten med solid spill og scoringer. Forrige rundes bortekamp mot tabelljumbo Brage endte med 1-0 seier, og laget har dermed 4-0-1 på de fem siste. Har klatret opp til 8.plassen med 7-5-6 totalt. Har merkelig nok plukket mer poeng borte med 4-3-2, enn hjemme hvor de har 3-2-4.

Dagens oppgjør blir bortelagets tøffeste utfordring til nå i løpet av høstsesongen. Men GAIS sliter tungt om dagen og slipper inn mye mål, på de fem siste har det blitt hele fjorten baklengs. Ängelholm rir på en medgangsbølge og har spilt på seg selvtillit med fire seier på rad. Forrige møte var en jevnspilt kamp som endte 1-1, men da var GAIS i form mens Ängelholm slet. Nå er situasjonen snudd på hodet og vi prøver oss med et frekt langskudd på bortelaget.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
236. Jönköpings Södra - Degerfors

Superettan. Årets sesong har vært en skuffelse for Jönköpings Södra som med sin 14.plass vaker over direkte nedrykk med 5-3-10 totalt. Leverte en langt bedre sesong i fjor som endte med syvendeplass og hvor de tapte kun én kamp hjemme (7-7-1). Ikke like lystige tall å finne på Stadsparksvallen i år med 3-2-4, hvor forrige kamp mot GIF Sundsvall (2.) endte med 1-4 tap. Mot sistnevnte så det bra ut etter Viktor Rönneklev ordnet 1-0 tidlig i kampen, men ikke lenge etter tok GIF over spillet og utlignet fortjent rett før pause. I andreomgangen fortsatte GIF hvor de slapp og mot et tamt hjemmelag vant de til slutt 4-1. J-Södra trener Mats Gren sa etter kampen at hovedproblemet var at de ruller ball i sideledd i stedet for å spille fremover og angripe. Grenn innrømmet også at ved målene gikk spillet hakket for fort og backlinjen ikke hang med. Forsvaret ser ut til å være en betydelig faktor for den magre poengfangsten så langt, med sine 29 baklengs er det kun Brage som har sluppet inn flere. Fremover ser det noe bedre ut, men tapet av spissen Aleksei Kangaskokka til Heracles i Eredivisie hjelper definitivt ikke på situasjonen. Som erstattere har de lånt inn Kenan Hajdarevic fra danske Sönderjyske, men han er foreløpig uten mål. I tillegg er amerikaneren Michael Nanchoff (m) fra MLS-laget Portland Timbers og Mjällbys unge Viktor Nilsson (m) hentet inn. Har vært noen lyspunkter for Södra denne sesongen, som med 2-0 seieren over serieleder Örebro i slutten av juli, men ellers har det vært svært lite å glede seg over.

Degerfors (4.) kommer fra tre vellykkede hjemmekamper på rad, både GAIS (5.), Landskrona (11.) og Brage (16.) ble sendt hjem uten poeng. Står dermed med gode 6-1-0 på de syv siste, og laget har kun tapt to kamper siden april, borte mot Örebro (1.) og hjemme mot Hammarby (6.). På bortebane står de med labre 2-4-3, men de fem siste har alle gitt poeng (2-3-0). Skal være sagt at kun to av de kampene var mot et lag på øvre halvdel, men til gjengjeld endte den med 4-2 seier over Falkenberg (3.). Klubben hentet Markus Astvald (m) fra Örebro i juli, og nysigneringen viste seg kjapt å være vellykket, Astvald scoret i debuten sin hjemme på Stora Valla og har 3 mål på fire kamper. Utgjør sammen med lagets toppscorer Johan Bertilsson (10 mål) en meget potent duo på midten. Til dagens kamp er Daniel Sundgren (m) og Eric Jernberg (m) utestengt.

Det er ikke tvil om hvilket av lagene som har prestert best i det siste; Degerfors har plukket jevnt med poeng og er et av formlagene i ligaen. Det samme kan på langt nær sies om J-Södra, som har vært innblandet i nedrykksstriden gjennom hele sesongen. Laget glimter til i blant, men det går får lang tid mellom hver gang. I det motsatte møtet vant DIF 2-1, og med tanke på formen til duellanten tror vi bortelaget vinner igjen.

236. Jönköpings Södra - Degerfors 2.40 3.10 2.30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken