ILLUSTRASJONSBILDE: Arkivet vårt flommer ikke over av bilder fra dagens lag, her er et fra Charleroi.
ILLUSTRASJONSBILDE: Arkivet vårt flommer ikke over av bilder fra dagens lag, her er et fra Charleroi. Foto: Virginie Lefour (Afp)

Deilig fotballdobbel til 3,42 i odds

På en mager oddsdag henvender vi oss til Belgia og Serie B.

Kommersielt

Nettavisen/Sportspill har lagt bak seg en strålende helg på sine oddstips, der spesielt søndagen var meget sterk med singelspill på Watford (3,40) og GFC Ajaccio (3,00) og to spreke dobler som begge også gikk inn. Mandag ble det bom på to dobler, men hovedtipset og singelspillet på Arsenal satt.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Slalåmtips
: Kristoffersen er i fenomenal form 
Hockeytips: Sedin-brødrene er i trøbbel

TV-kampene: Slik ser du fotball i høytiden

V5 Bjerke: Frekk lunsjbanker på Bjerke
V65 Momarken: Vi jakter ny suksess på Momarken
V4 Boden: Mer snadder blir servert i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram er kjemisk fritt for toppfotball, det eneste som skjer er en kamp i Serie B, en kamp i belgisk toppserie og noen kamper fra FA Trophy i England som ikke inkluderer lag fra noen av de fire øverste divisjonene. Ellers er det ishockey som dominerer listen og det er storslalåm fra Madonna Di Campiglio.

Dagens fotballdobbel, innlevering klokken 20.25.
Over 2,5 mål i Royal Mouscron - Charleroi + Avellino, samlet odds 3,42.

Over 2,5 mål i Royal Mouscron - Charleroi, 1,80 i odds
Seks av de åtte siste hjemmekampene til Mouscron har endt over 2,5 mål, dog bare én av de tre siste. De har ryggen litt mot veggen i belgisk eliteserie og er bare fem poeng over jumboplassen.

På hjemmebane er de ligaens desidert svakeste. I tillegg er de ofte involvert i målrike kamper på hjemmegress, med 12-17 i målforskjell på ti kamper, nesten tre mål i snitt per kamp. Totalt har de gått over 2,5 i tolv av 19 ligakamper denne sesongen.

De tre siste bortekampene i ligaen har endt over 2,5 mål for gjestene, som er i gaske svak form for tiden. De har imidlertid ikke gått målløse av banen de siste fem kampene til tross for fire tap.

Gjestene er litt mindre målrike enn dagens verter og har 10-14 i målforskjell på ti bortekamper, 2,4 i snitt. Totalt har de gått over i ti av nitten kamper i ligaen denne sesongen.

Ut i fra de siste tiders utvikling, fremstår det merkelig at under 2,5 er favoritt. Vi prøver over til 1,80 i odds, som må kombineres.

Avellino - Virtus Entella, H 1,90
Hjemmelaget var regnet som en av de absolutt opprykksfavorittene før sesongen kom i gang, men har slitt med å levere så langt. De siste kampene har de imidlertid funnet tilbake til vinnersporet og står med tre ettmålsseire på rappen før dagens kamp. Av disse tre var det imidlertid siste og nest sisteplass de spilte mot, samt 13. plasserte Pro Vercelli.

Selvtillit har de uansett fått, og på hjemmebane har de en solid statistikk. 5-2-2 er godkjent, men faktisk svake tall i en svært hjemmesterk Serie B.

Hjemmelaget må imidlertid klare seg uten spissen Tavano og forsvarerne Visconti og Biraschi, som alle spiller en svært viktig rolle i dette laget. Blir savnet.

Gjestene står med 2-3-4 på reisefot denne sesongen. De ligger tre poeng foran Avellino og har også en bra form i det siste, med fire seire og bare ett tap de siste syv kampene. I helgen smadret de Vicenza hele 4-1.

Forsvarer Sini og midtbanesliteren Staiti er begge skadet. Sistnevnte har en viktig rolle i laget.

Det er ikke veldig mye spennende å velge i, og det er vel neppe å anbefale at hele oddsbudsjettet ryker i dag. Vi anbefaler uansett H til et form- og hjemmesterkt Avellino til 1,90 i odds for vår dobbel, noe som gir oss totaloddsen 3,42.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør