*Nettavisen* Sportspill.

Deilig langskudd til 5,00 i odds

Brest stiller uten sine to beste angrepsspilleren i kveldens kamp mot Nimes. Klubben har også solgt spissen Nicolas Verdier (til høyre) til Mechelen og er for tiden sterkt svekket offensivt. Foto: Fred Tanneau (Afp)

Brest er svekket offensivt og møter en motstander i knallform.

16.02.15 12:24

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips:
- Årets viktigste kamp
V65 Leangen:
Blekkan spiller hovedrollen
V64 Axevalla:
Lerum bur på muffin

Mandagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, 2. Bundesliga, Serie B og Ligue 2.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Brest – Nimes B
HTML EMBED


Brest er et av de mest solide klubbene i Ligue 1 og har kjempet i toppen stort sett hele sesongen. Det har imidlertid ikke sprudlet av spillet denne sesongen, og det er først og fremst den defensive tryggheten som gjør Brest til et topplag.

Det er bare blitt 26 mål på 23 kamper (5 færre enn for eksempel Tours på nedrykk), og angrepsspillet er ikke blitt bedre av at lagets s to viktigste offensive brikker, spissen Alexandre Alphonse (toppscorer med seks mål) og playmaker Bruno Grougi (fem mål), for tiden ute med skader.

Ingen av dem rekker kveldens kamp, og klubben solgte nylig angriperen Nicolas Verdier til Mechelen. Den faste backen Gaetan Belaud er også ute med skade.

Brest skuffet med 1-2-tap borte mot Nancy forrige mandag (et resultat vi anbefalte i oddstipset den dagen), mens det ble 1-1 hjemme mot Orleans runden før. Laget var også i aksjon så sent som torsdag, da det ble seier på straffekonk i cupen mot Ligue1s svakeste lag, Metz. Stillingen etter 120 minutter var 0-0.

Brest har falt ned til fjerdeplass, men vil passere Dijon med uavgjort og GFCO Ajaccio med seier.

Nimes hadde en tung førjul, men har kommet som en kule etter nyttår og står med 4-1-0 på lagets fem seriekamper så langt i 2015. Er nå helt ute av bunnstriden og er faktisk ikke helt sjanseløs på en av de tre opprykksplassene.

Har åtte poeng opp til Dijon på tredje, men avstanden vil krympe til fem poeng dersom det skulle bli seier i kveld.

Nimes har noen fravær, men ingen som svekker laget nevneverdig. Panagiotis Vlachodimos er hentet på lån fra Olympiakos, og kantspilleren kan debutere i dag.

Brest har vært i svake offensivt uten Grougi og Alphonse og kan ha noen slitne bein etter ekstraomgangene i cupen. Nimes er i strålende form og står med tre strakte borteseiere, blant 5-4 borte mot sterke Dijon.

5,00 i odds på B kan prøves som et langskudd med moderate innsatser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag