REKORDRASK: Arjen Robben løp fra alt og alle og satte ny verdensrekord da han scoret Nederlands 5-1-mål mot Spania.
REKORDRASK: Arjen Robben løp fra alt og alle og satte ny verdensrekord da han scoret Nederlands 5-1-mål mot Spania. Foto: Javier Soriano (Afp)

Den flyvende hollender slår til igjen

Slik skal vi tjene penger på den rekordraske nederlenderen.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Store penger på VM-kupongen?
VM-tips 2:
  Spania tar kommandoen direkte
VM-tips 3: Kroatia får tilbake storscoreren
V4/V5 Jägersro:
Et vorspiel som duger
V5 Charlottenlund:  Frekk banker
V65 Bjerke:  Stortalentet viser seg frem

Onsdag er det tre VM-kamper på oddsprogrammet, Nederland - Australia (18.00), Spania - Chile (21.00) og Kamerun - Kroatia (00.00).

I tillegg er det tippekupong med ni VM-kamper og tre oppgjør fra norsk fotball.

Dagens VM-tips 1

Robben scorer & Nederland vinner JA


Australia var helt på høyde med Chile i åpningskampen, men hadde ikke marginene på sin side og tapte til slutt 1-3. Resultatet betyr at det må et lite under til for at landet skal ta seg videre fra gruppespillet.

Backen Ivan Franjic skadet hamstringen mot Chile og må stå over i dag.

Nederland virket nokså tannløse de første 44 minuttene mot Spania, og at de oransje lå under 0-1 var det liten grunn til å klage over. Så scoret Robin van Persie et fantastisk mål nesten ut av det blå, og kampens karakter snudde fullstendig.

Etter hvilen fikk Arjen Robben mer rom en han kunne drømme om, og sammen med van Persie skapte han et forferdelig mareritt for Spanias normalt bunnsolide forsvar. Spanjolene hadde også lite å stille opp med fremover på banen, og Nederlands 5-1-seier var ikke et mål for stor.

Nederland har nå full kontroll i gruppen og vil i praksis være sikret seieren dersom det blir tre poeng i kveld.

Forsvareren Daley Blind, som spilte strålende mot Spania og leverte to målgivende pasninger, har slitt med et ømt kne de siste dagene, men ser ut til å bli klar.

Nederland er selvsagt store favoritter i kveld, men det er uaktuelt å anbefale B til 1,18 i odds. Australia kommer garantert til å ligge lavt og gi nederlenderne langt mindre rom enn det Spania gjorde i andre omgang. Nederlandsk handikappseier (Australia starter kampen med 1-0-ledelse) til 1,60 i odds frister heller ikke nevneverdig.

Det mest aktuelle spillet vi har funnet, er en nokså spesiell variant. Til 2,25 i odds kan du spille på at Robben scorer og at Nederland samtidig vinner kampen. Tomålsscoreren mot Spania ser ut til å være i sitt livs form og hadde en toppfart på 37 kilometer i timen da han sprintet fra Sergio Ramos (med ball) da han fastsatte sluttresultatet til 5-1. Det er den desidert raskeste som er målt av fotballspillere på internasjonalt toppnivå.

”Den flyvende hollender” kommer garantert til å finne rom og komme seg til sjanser også mot et defensivt Australia, og i en kamp der det er vanskelig å finne gode objekter til over 1,50 i odds, blir dette vårt anbefalte spill fra kampen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus