*Nettavisen* Sportspill.

Den norske suksessen i Tyskland fortsetter

NØKKELSPILLER: Rune Almenning-Jarstein har vært svært god for Hertha Berlin denne sesongen. Foto: Staff (Reuters)

Hertha Berlin har gjort Olympiastadion til et fort denne sesongen, og to nordmenn har vært viktige bidragsytere.

20.12.15 10:27

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Målrik VM-finale for Norge
Oddstips 3: Lyon ikke i nærheten av gammel storhet
Oddslangskudd: Watford langtfra sjanseløse mot Liverpool
Tippetips: Atletico Madrid jakter tabelltopp
Skiskyting:
Steintøft for Tarjei
V65 Jarlsberg: Marius kusker V65-bankeren
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
V64 Ørebro: Jackpot med Goop i hovedrollen

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

Etter en svært god fredag for Nettavisen/Sportspills oddstips, ble det enda bedre klaff lørdag. Dobbelen med over 2,5 mål i kampen Everton - Leicester kombinert med seier til Brentford (totalodds 2,88) satt klokkerent, vår spanske dobbel med seire til Espanyol og Deportivo La Coruna (totalodds 3,61) likeså, og i Pokljuka innfridde Simon Schempp vårt vinnerspill (odds 2,50).

Søndagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Håndballfinalen mellom Norge og Nederland er det soleklare høydepunktet for oss nordmenn, og i tillegg er det en rekke herlige vintersportdueller. Legg til en bråte med interessante fotballkamper og det er bare å glede seg til en fantastisk sportssøndag.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 14.55.
Sheffield Wednesday + Hertha Berlin, samlet odds 4,40.

Hertha Berlin - FSV Mainz 05 H 2,00
Det er to av Bundesligas formlag som møtes til dyst i Berlin. Hjemmelaget, Hertha Berlin ligger overraskende nok på 3. plass i Bundesliga, med 29 poeng på 16 kamper. 9-2-5 er statistikken de har å vise til - og de har i tillegg scoret 24 mål og sluppet inn 18.

Hertha Berlin, som har norske Rune Almenning Jarstein og Per-Ciljan Skjelbred på laget er ett av Bundesligas beste hjemmelag, og har bare tapt én kamp. 5-1-1 på eget gress har vært med på å gjøre Olympiastadion til et fort.

Hertha Berlin har vunnet fire av de siste seks kampene sine, og de to spissene Salomon Kalou og Vedad Ibisevic skal ha mye av æren. Kalou er klubbens toppscorer med åtte mål på 15 kamper, mens spissmakker Ibisevic har scoret seks mål på ni kamper.

Dagens bortelag, Mainz har også levert gjennom sesongen, og ligger i skrivende stund på 8. plass. Med 24 poeng på 16 kamper, og 7-3-6 totalt.

Mainz har i tillegg vært solide på bortebane, og står med 3-2-2 når de er på reisefot. Mainz har en positiv målforskjell på +to når de er på bortebane, etter 12 scorede mål og ti mål i mot.

Manager Martin Schmidt kan glede seg over en midtbanespiller og en spiss som har banket inn mål denne sesongen. Midtbanespilleren Yunus Malli har scoret åtte mål og er klubbens toppscorer, mens spissen Yoshinori Muto følger like bak med syv mål på 16 kamper.

2,00 på Hertha som i øyeblikket altså ligger på 3. plass og således på direkte plass i Champions League er godkjent og spilles.

Sheffield Wednesday - Wolverhampton Wanderers H 2,20
Sheffield Wednesday ligger på 9. plass i Championship med 30 poeng på 21 kamper. Hjemmelaget står med 7-9-5 totalt, og har scoret hele 28 mål - men har i tillegg måttet plukke så mye som 26 baller ut av eget nett.

Deres solide 9. plass er mye takket være hjemmeformen deres. Carlos Carvalhal og hans menn har bare tapt én kamp på eget gress denne sesongen, og kan vise til en hjemmestatistikk på 5-4-1.

Spissparet Fernando Forestieri og Joao Lucas har vært gode for Sheffield Wednesday denne sesongen, og spissene har seg i mellom scoret elleve mål for dagens hjemmelag.

Det ser ikke særlig bra ut for Wolverhampton. Etter 21 kamper befinner Wolves seg på 17. plass med 25 poeng, og står med 6-7-8 totalt. Dagens bortelag har scoret 27 og sluppet inn 28 mål denne sesongen, så det blir garantert mye mål når disse to møtes til dyst.

Det positive for Wolves er at borteformen har vært brukbar, og dagens gjester står med 4-2-4 på bortebane. Men spilte kamp så sent som torsdag kveld (hjemmetap for Leeds)

Vi tror Sheffield Wednesday blir for sterke på hjemmebane, og 2,20 på Wednesday er klart godkjent odds.

Dobbelen med seire til Hertha Berlin og Sheffield Wednesday gir oss en dobbelodds på spreke 4,40 og merk at spillestopp for denne dobbelen er kl 14.55.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag