*Nettavisen* Sportspill.

Denne duoen er ustoppelig

RADARPAR: Thomas Muller og Robert Lewandowski. Ustoppelige. Foto: Christof Stache (Afp)

Arsenal må frem og score mål, noe som kan bety strålende arbeidsforhold for to av Europas giftigste spillere.

20.10.15 11:47

Det er et uhyre deilig langoddsprogram denne tirsdagen. Champions League stiller med toppet lag, det samme gjør Football League og diverse hockey-ligaer. Her er det bare å slå seg løs!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 2: Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

V65 Forus:
Bjaanes ser seg ikke tilbake
V4 Åby:
Untersteiner herjer i lunsjen
V5A Klosterskogen:
Nye godsaker er på gang til lunsj

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Begge lag scorer i Arsenal - Bayern München og Leverkusen - Roma, samlet odds 2,55.

Begge lag scorer i Arsenal - Bayern München, ja 1,50
Premissene er så enkle, men så vanskelige, for Arsenal i denne. For mens Bayern slo Olympiakos og Dinamo Zagreb med til sammen 8-0, presterte Arsenal å tape for dem begge. Derfor er hjemmelaget langt på vei avhengig av en seier i kveld, all den tid poeng på Allianz Arena sees på som usannsynlig.

Hjemlig er the Gunners i bra form, og har tatt over andreplassen i ligaen. Spesielt defensivt ser de veldig bra ut og har sluppet inn minst av alle i Premier League. Godt er det også for hjemmelaget at de svarte på Olympiakos-tapet på mesterlig vis og så svært solide ut i helgens bortekamp mot Watford.

Hjemmelaget må rett og slett fremover, og være på sitt aller beste for å sikre de nødvendige poengene. Vi tviler ikke på at Arsenal klarer å score, men klarer de å demme opp for det som for tiden er verdens beste angrep?

Til kampen kommer ikke skadde Tomas Rosicky, Danny Welbeck og Jack Wilshere, David Ospina er tvilsom.

Bayern München er rett og slett for gode i hjemlig liga, som vanlig i høstsammenheng. De har full pott fra ni kamper og 29-4 i målforskjell, med en offensiv som ikke er til å stoppe. Pep Guardiola har måttet klare seg uten både Franck Ribery og Arjen Robben så langt, likevel er de umulige å ha med å gjøre i ligasammenheng.

I helgen tok de en rolig 1-0-seier borte mot Bremen. Selv om Bayern er massiv favoritt til å vinne hele gruppen og trolig gjør det uansett på grunn av Arsenals blemmer, er det neppe et umotivert bortelag som stiller på Emirates. Nå skal de vise at de virkelig er Europas beste lag, i det som blir deres største test så langt i sesongen.

Robert Lewandowski og Thomas Müller fortjener all hyllest de kan få. Med til sammen 21 ligamål fra ni kamper er de utvilsomt den giftigste angrepsduoen i verden akkurat nå.

Arjen Robben og Mario Götze mister kampen, mens positive Kingsley Coman er med i troppen.

Arsenal må fremover og Bayern vil få rom å utnytte. Med det angrepet Bayern for tiden besitter, blir de umulige å stoppe - samtidig som vi tror at Arsenal klarer å sette Manuel Neuer ut av spill. Begge lag scorer virker svært sannsynlig, 1,50 er godkjent odds.

Begge lag scorer i Leverkusen - Roma, ja 1,70
Det har ikke stinket mål av hjemmelaget så langt i sesongen og de har kun 8-9 i målforskjell på ni ligakamper. Men i Champions League-sammeneheng på hjemmebane blir det nok andre boller, de smadret BATE 4-1 i første gruppespillskamp og vant 3-0 over Lazio i kvalifiseringen.

De var også uheldige som ikke fikk med seg mer mot Barcelona etter å ha ledet lenge, men overmakten ble til slutt for stor. To uavgjortresultat i Bundesliga har fulgt, senest 0-0 mot Hamburg. Der ble Hamburg-målvakten kåret til banens beste.

Wendell, Kampl og Toprak er tilbake for hjemmelaget, mens kaptein Lars Bender er svært usikker. Nøkkelspilleren Hakan Calhanoglu fikk hvile mot Hamburg og er klar i dag.

Roma har virkelig vært i lekehumør de siste to kampene og scoret syv mål mot henholdsvis Palermo (elendige i forsvar, dog) og Empoli. De har gjort kort prosess i begge kampene og kommet ut i hundre.

I Europa har det imidlertid gått verre. Poenget mot Barcelona ble lite verdt da de gikk på et skikkelig bananskall mot BATE kampen etter, og de er på mange måter avhengig av seier i denne. Tap vil være katastrofalt.

Miralem Pjanic er tilbake på sitt beste og Edin Dzeko blir trolig å finne i startoppstillingen etter et kortere skadeopphold. Seydou Keita er stadig skadet, det er også Kevin Strootman.

1,70 på begge lag scorer virker som et fornuftig objekt i denne. Leverkusen vil alltid ønske å angripe hjemme og er også på sin måte avhengig av seier, mens Roma må fremover i banen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.