*Nettavisen* Sportspill.

Denne kampen betyr alt for Lyon

SHAKY START: Alexandre Lacazette (til høyre) og Lyon har ikke fått en optimal start på sesongen. Foto: Robert Pratta (Reuters)

Selv om Lyon ikke har overbevist i sesonginnledningen, tror vi de kan håndtere formsvake Valencia på hjemmebane.

29.09.15 12:36

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Chelsea får svi mot Mourinhos gamle venner
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 4: Deilig dobbel til 4,62 i odds

V4 Dannero: Nytt snadder blir servert i lunsjen
V5A Momarken: Brandt senker favoritten

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballelskere

Det er igjen duket for Champions League på langoddsprogrammet, og det er en rekke storkamper å fordype seg i. I tillegg spilles det fotball i de lavere engelske divisjoner, fra Championship og ned.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Lyon - Valencia, H 2,60.

Hvordan i alle dager rotet Lyon bort seieren mot Gent? Vi spilte under 2,5 mål i den kampen og den endte 1-1, men Lyon ledet 1-0 da Gent fikk en mann utvist, og presterte i tillegg å bomme på straffespark i sluttminuttene.

I helgen fikk en rekke nøkkelspillere - deriblant fjorårets måmaskin Alexandre Lacazette, Bedimo, Rafael, Yanga-Mbiwa og Kone - hvile i en tøff bortekamp mot Bordeaux, som de tapte 3-1. Siden de allerede har seilet akterut i Ligue 1, viser prioriteringen hvor høyt de setter denne kampen.

For dette er den første Champions League-matchen på Stade Gerland på aldri så lenge. De har skapt noen magiske øyeblikk i Europa og dette blir den første muligheten til å reprodusere gammel storhet. Det er neppe motivasjonen det skorter på for hjemmelaget.

Dessverre savner de Nabil Fekir, Clement Grenier og Fofana til denne matchen, som blir sårt savnet.

Valencia imponerer ingen
Det var store forventninger knyttet til Valencia før sesongen, men de er ikke i nærheten av å innfri. De fikk sin første ligaseier i helgen med 1-0 hjemme mot Granada, men imponerte ingen i den kampen.

I første gruppespillkamp stod de for rundens største sjokk med 2-3-tap hjemme for Zenit.

Det virker merkelig at et lag med Alvaro Negredo, Paco Alcacer, Rodrigo og Santi Mina skal slite så stort med å score mål, men det er faktum så langt. Fire mål de siste fem er ikke spesielt imponerende.

I tillegg er forskjellen på hjemme- og bortebane enorm i denne turneringen, spesielt hva støtte angår. Valencia er bra hjemme på Mestalla, men skal få slite uten sine trofaste.

Stade Gerland kommer til å koke i denne kampen, som betyr så enormt mye for hjemmelaget. At Lyon markerer returen til det gjeveste selskap på hjemmebane med seier ligger i kortene, og oddsen på 2,60 er klart spillbar.

Vi tror hjemmebanefordelen avgjør kampen i favør Lyon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag