UTEN SEIER: Jürgen Klopp har fortsatt ikke vunnet som Liverpool-sjef. Her ser han sitt lag tape to poeng mot Southampton forrige helg.
UTEN SEIER: Jürgen Klopp har fortsatt ikke vunnet som Liverpool-sjef. Her ser han sitt lag tape to poeng mot Southampton forrige helg. Foto: Oli Scarff (Afp)

Denne kampen vinner selv Liverpool

Etter en middelmådig start i sin nye klubb, tror vi Klopp endelig får sin første seier mot et skadeskutt og formsvakt bortelag.

Kommersielt

Det er en rekke spennende kamper på onsdagens langoddsprogram. Ligacup spilles på hele kontinentet og italiensk Serie A stiller med full runde!

Sportspills øvrige onsdagsmeny: 
Oddstips 2: Milans superspiss er på gang
Langskudd: Deila får mer hodebry
Tippekupongen: Realt bananskall for United

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V75 Bjerke: Giganten viser vei mot bonuspotten

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Liverpool + Napoli (0-1), samlet odds 2,48.

Liverpool - Bournemouth, H 1,47
Nok en Premier League runde er over, og denne uken har vi midtukekamper i Capital One Cup. Klopp og Liverpool leverte en ny svak forestilling hjemme mot Southampton, i en kamp som endte 1-1.

Klopp har ikke fått en kjempestart på sin Liverpool-karriere, og trenger nå en seier i cupen mot Bournemouth. Liverpool har ikke levert varene så langt, og ligger på 9.plass i Premier League. Med 3 seiere, 5 uavgjort og 2 tap har poengfangsten vært mager for klubben. Klopp har i sine 3 første kamper som sjef åpnet med tre poengdelinger. Dermed kan det være beleilig å møte et Bournemouth i fritt fall når du trenger en seier.

Liverpool må definitivt klare seg uten Joe Gomez, Jordan Henderson og Danny Ings, mens både Daniel Sturridge og Dejan Lovren er usikre til oppgjøret.

Klopp er ikke fremmed for å gi unggutter sjansen, og det er ikke umulig at en del spillere blir hvilt, spesielt med tanke på at på lørdag venter Chelsea på Stamford Bridge.

Sensasjonslaget Bournemouth har fått en tøff start i Premier League. Klubben fra sørkysten i England har vist at ingenting er umulig, men med et skadeskutt mannskap og svake resultat er det så godt som umulig for Eddie Howe & co å avansere i cupen.

Med fjorårets toppscorer Callum Wilson, sommerkjøpet Max Gradel og Tyrone Mings ute, i tillegg til at førstekeeper Artur Boruc er usikker til oppgjøret, er det en enorm oppgave som venter lille Bournemouth.

"The Cherries" har startet sesongen litt som forventet, og ligger i skrivende stund på en 17.plass, med 8 poeng på 11 kamper. Bournemouth har allerede spilt 2 kamper i Capital One Cup denne sesongen. I første runde ble det 0-4 seier mot Hartlepool, og ble holdt helt til straffesparkkonkurranse mot Preston, hvor de avanserte med 2-3 på straffer. Nå venter Liverpool på ærverdige Anfield.

Vi tror Klopp får sin første seier som manager for Liverpool. Oddsen på 1,47 viser at kvalitetsforskjellen mellom lagene er stor, og vi tror Liverpool innfrir favorittstempelet greit.

Napoli - Palermo (0-1), H 1,69
Klokken 20.45 er det duket for ny match på Stadio San Paolo. Napoli har startet sesongen forrykende, og ligger på 2.plass i Serie A. Nå er det midtukekamp.

"Gli Azzuri" har scoret imponerende 19 mål på 9 kamper i serien, og mye av æren skal Gonzalo Higuaín og Lorenzo Insigne ha. De to spillerne, som har vist seg å være en dødelig duo så langt denne sesongen, har stått for 13 av klubbens 19 ligamål, og setter nok frykten i de fleste italienske forsvar.

Men selv om Higuaín og Insigne har bøttet inn mål og fått mye av æren for klubbens innledning på sesongen, har storklubben bare fått 8 mål imot seg. Med Napolis solide forsvarsspill og dødelige angrep har Maurizio Sarri virkelig fått sving på den tradisjonsrike klubben.

I tillegg stiller Sarri med skadefri tropp til denne kampen.

Palermo på sin side har hatt en middelmådig start på sesongen. Etter 9 kamper spilt står "Rosanero" med 3 seiere, 2 uavgjort og 4 tap. Klubben har bare scoret 11 mål denne sesongen, og sluppet inn 13, og står dermed med en negativ målforskjell på -2 i Serie A.

Oscar Hiljemark er klubbens toppscorer med 3 mål på 9 kamper, og i tospann med den tidligere storscoreren Alberto Gilardino, står de med 5 mål seg imellom. Skadeproblemer har de ikke mye av, men Bolzone, Morganella og Djurdjevic er alle utilgjengelige.

Napoli har vært suverene innledningsvis denne sesongen og virker rett og slett uhåndterlige om dagen. At et frynsete Palermo skal få med seg noe fra kampen har vi ingen tro på og et Napoli i scoringsform vil kjøre over gjestene. Derfor forsøker vi en handicapvariant til 1,69 i odds. Så gode er nemlig Napoli.

Totaloddsen på 2,48 på et par lag som virkelig bør vinne sine kamper komfortabelt er helt greit på en noe vanskelig onsdag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus