*Nettavisen* Sportspill.

Denne ringreven kan sjokkere Barcelona

MÅLMASKIN: Betis-legenden Ruben Castro står bokført med åtte liganettkjenninger denne sesongen. Dette er for øvrig tredje gang vi bruker dette identiske bildet siden Betis rykket opp. Foto: Jose Jordan (Afp)

Ruben Castro scorer "alltid" på bortebane, og oddsen for at han gjør det igjen er meget fristende.

30.12.15 10:26

Det er spansk og skotsk fotball som dominerer langoddsprogrammet denne nest siste dagen i 2015, samt hockey fra hele kontinentet.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel:
Liverpool-flopp gjør det stort i Spania
Oddsdobbel:
Karim Benzema er i fyr og flamme
Svensk hockey-dobbel:
Norsk suksess i Linköping
Tippekupongen:
Ingen walkover for Liverpool

TV-oversikt: Slik ser du kampene i romjulen

V4 Bergsåker: Meget spennende omgang
V76 Bjerke: Millionbonus med Hamre i hovedrollen

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.25.
Ruben Castro scorer mål, ja 5,70.

Det er ikke bare-bare å skulle score mot Barcelona på Camp Nou. De har bare sluppet inn mål i fire av syv hjemmekamper i ligaen denne sesongen, en imponerende defensiv statistikk. Men før de reiste til klubb-VM, slapp de inn mål i tre kamper på rad, inkludert i 2-2-kampen hjemme mot Deportivo la Coruna.

Ruben Castro, på sin side, leverer nesten alltid på reisefot. Selv om det nå er tre ligakamper siden han scoret, har han scoret i fem av de seks siste bortekampene. De kampene han ikke har scoret på bortebane, har ikke Betis scoret i det hele tatt: Mot Valencia, Real Madrid og sist mot Las Palmas, som endte med 1-0-tap.

Real Betis har tradisjonelt vært en tøff motstander for Barcelona, men det begynner å bli noen år siden. De er i år bedre på reisefot enn på hjemmebane, og står med 4-2-2 utenfor Andalucia.

Det som er sikkert, er at alle Betis-spillerne ser til Ruben Castro for å score mål. Betis er langt fra sjanseløse til å putte en i Barcelona-nettet, og oddsen på 5,70 for en så stabil målscorer er meget spennende. Spesielt sammenlignet med 1,30-oddsere på både Neymar, Messi og Suarez.

Derfor fyrer vi et skikkelig langskudd på Camp Nou i kveld, og skrur opp risikoen mange hakk. Vi backer at Ruben Castro scorer mål til 5,70 i odds.

Klikk her for å levere dagens langskudd!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.