Johannes Thingnes Bø går som vanlig ankeretappen for Norge. 
Johannes Thingnes Bø går som vanlig ankeretappen for Norge.  Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Denne stafetten vinner Norge

Norge er storfavoritt til å vinne herrenes verdenscupstafett i Ruhpolding i ettermiddag og det skal de også være.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddsdobbel 1: Norge er ikke sjanseløse mot Frankrike
Oddstips Bundesliga: Bayern München er ikke uslåelige
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Fredagens langoddsprogram er spekket med godbiter og er samtidige åpningsdagen av håndball-EM for herrer. I tillegg sparkes Bundesliga i gang igjen etter juleferien, det samme gjelder seriespillet i Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er det Championship-fotball fra England og det er La Liga i Spania. NM på ski fortsetter og det er alpin kombinasjon fra Wengen, samt stafett skiskyting fra Ruhpolding.

Torsdag lanserte si Stjernen som et frekt objekt hjemme mot Frisk Asker, dessverre endte den kampen 4-4 etter ordinær tid, og da hjalp det ikke vårt tips at Stjernen vant etter forlengning. Som ventet hadde dog Barcelona turboen på fra start i returmøtet mot Celta Vigo i Copa del Rey og handikapspiller med minimun tremålsseier til Barcelona satt klokkerent til 2,10 i odds (ble satt ned til 1,98 utover dagen).

Stafett menn skiskyting Ruhpolding - vinnerspill Norge 1,75 (spillestopp kl 14.25)


For første gang denne sesongen, stiller Norge med toppet lag på en skiskytingsstafett for menn. Lars Helge Birkeland på 1. etappe, Tarjei Bø på 2. etappe, Emil Hegle Svendsen på 3. etappe og Johannes Thingnes Bø på siste etappe. Det er veldig sannsynlig at dette blir stafettlaget også i OL, all den tid dette er den siste verdenscupstafettene før OL.

I dag stiller Tyskland med et bra lag (Lesser, Doll, Peiffer, Schemp), Frankrike stiller med Desthiuex, Fillon Mallet, Martin Fourcade og Guigonnat (overraskende at han går siste etappe) og Russland med Volkov, Babikov, Tsvetkov og Shipulin. Men uansett hvordan man snur og vender på dette, så har Norge det overlegent beste laget og det må surres fryktelig mye på standplass, om ikke Norge vinner denne stafetten.

1,75 i vinnerodds på Norge er faktisk slett ikke verst betalt. Vi setter pengene på norsk seier i ettermiddag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør