*Nettavisen* Sportspill.

Denne superspissen leverer alltid

MÅLMASKIN: Betis-legenden Ruben Castro står bokført med åtte nettkjenninger denne sesongen. Foto: Jose Jordan (Afp)

Og nå møter Real Betis en motstander som har tankene helt andre steder.

Desember startet flott for Nettavisens oddstips. Dobbelen med Stoke og Burton til 3,61 i odds gikk inn sammen med singelen på Luleå til 2,30 av totalt fire oddstips.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Oppturen fortsetter for Liverpool
Oddstips 2: Bordeaux er elendige borte
Oddstips 3: Suverene Barcelona jakter ny storseier
Skiskytingdobbel:
Dette er ikke Johannes' favorittøvelse
Tippekupongen: Klopp har fått skikk på Liverpool

Fantasy-fotball: Nå kan du kjøpe en ny verdensstjerne

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Høitomt har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Ny galoppsuksess onsdag

Det er en rekke spennende oppgjør på onsdagens langoddsprogram, med kamper fra engelsk ligacup, fransk liga og diverse hockeykamper. I tillegg er det tippekupong med 1,5 millioner i bonuspotten!

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 18.55.
Real Betis + Over 2,5 i Montpellier - Ajaccio, samlet odds 3,70.

Real Betis - Sporting Gijon, H 1,85
Vi backet Betis-seier borte over Levante på fredag og de innfridde. De har levert tidvis glitrende prestasjoner denne sesongen, men ustabil er et nøkkelord. På de siste syv har de 3-1-3 og hjemmestatistikken lyder skuffende 1-1-4.

Det er faktisk borte de er best denne sesongen. I denne cupen er det imidlertid dobbeltoppgjør hele veien og hjemmelaget har således et enda større press på å levere etter ordinær tid.

Grunnen til at Real Betis kaprer poeng jevnt og trutt, er enkel: Ruben Castro. 34-åringen har scoret mål på bestilling i en årrekke for sitt Real Betis, og har denne sesongen hele åtte av tolv ligascoringer for de grønnhvite.

For hjemmelaget er Piccini tvilsom, mens førstemålvakt Antonio Adan, Tarek, Girdag, Rennella og Fabian er skadet.

Sporting Gijon har nå tre tap på rad, dog mot solid motstand (unntaket er 0-3-tapet hjemme for Levante ...). I helgen kjempet de godt borte mot Celta Vigo. Uavgjort holder i lange baner for Sporting her, som har 2-1-4 på reisefot, men vi backer Betis.

Den kommende helgen spiller nemlig Sporting Gijon en sekspoengskamp mot Las Palmas og det er meldt at gjestene vil rotere stort i laget. Det blir neppe tatt store sjanser for gjestene, som er nødt til å fokusere på ligaen med tanke på situasjonen de befinner seg i.

Gjestene kommer til Andalucia uten den viktige forsvarer Espinosa, Canella, Alvarez, Cases, vidunderbarnet og offensive nøkkelmann Alen Halilovic og Jony. En rekke tunge fravær for gjestene, med andre ord.

Real Betis har en svak hjemmestatistikk, men har kvalitet til å forbedre den statistikken. Mot et skadeutsatt Sporting Gijon som også kommer til å spare spillere, har vi null problem med å backe hjemmeseier til 1,85 i odds.

Over 2,5 mål i Montpellier - Ajaccio, 2,00
Tirsdagens kamper i Ligue 1 endte alle 0-0, og under 2,5 er normalt sett enorm favoritt i over/under-spill. Men i denne kampen tror vi på over.

Offensivt har det virkelig klikket for Montpellier i det siste og selvtilliten har neppe vært bedre i hjemmelaget på lang, lang tid. Å score fire borte mot Lyon er den beste moralboosteren som finnes, selv om de fortsetter å være gavmilde i forsvar. De siste tre kampene har de gått over 2,5, men bare syv av 15 totalt har gått over. Her er det imidlertid mest viktig å se på utvikling og trend, som har vært svært målrik i det siste for hjemmelaget.

Hjemmelagets back Bansebaini er suspendert for denne, men de får tilbake midtbanespiller Sanson og spissen Yatabare. Spesielt sistnevnte spiller en viktig rolle i dette laget.

Gjestene har kommet litt ned på jorden etter en vidunderlig seiersrekke på fire kamper, og har 1-1-1 etter landslagspusen. I helgen ledet de hjemme mot Lorient, men tapte ledelsen før de klarte å drepe kampen og den endte uavgjort.

På bortebane åpnet de begredelig denne sesongen, men 2-1-5-statistikken har blitt kraftig forbedret i det siste. Også offensivt har de virkelig levert varene de siste kampene og det virker som om Ajaccio har skjønt at de må fremover i banen for å score mål.

De har riktig nok gått under 2,5 i ti av 15 kamper denne sesongen, men også for gjestene går trenden mot over. Tre av de siste fem har gått over, samt de to siste borterkampene.

Viktige Ducourtioux er ikke med til denne, han har en stor rolle i deres defensive spill. Nest mest-scorende i laget, Pujol med to mål, er skadet, mens Toure, Martinez og førstemålvakt Maury også er skadet.

Over 2,5 mål er klar underdog til to ganger pengene, men begge lag har hatt en offensiv utvikling i det siste. Vi spiller over til 2,00 i odds og får 3,70 i totalodds!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag