Deportivo La Coruna har en viktig oppgave foran seg i kveld.
Deportivo La Coruna har en viktig oppgave foran seg i kveld. Foto: Cristina Quicler (AFP)

Deportivo tåler ikke tap

Med tap i kveldens kamp er mulighetene store for at Deportivo ikke blir å se i neste års LaLiga.

Kommersielt

Tirsdagens langoddsprogram har sitt høydepunkt i England. Det er en Premier League-kamp, og det er Brighton som tar i mot Tottenham. Det blir spennende å se hvor mye City-kampen på søndag kostet for Spurs. Rett bak dette kommer den tyske cupen, der Leverkusen møter Bayern München i semifinalen i den tyske cupen. LaLiga kjører på med full midtuke-runde, og tirsdag spilles det tre kamper fra Spania. Barcelona skal gjeste Celta Vigo. Det spilles en kamp i Sereie-A, mens det er innslag av både den svenske og danske toppserien.

Deportivo La Coruña - Sevilla H 2,45 (Spillestopp 19:25)
Deportivo er i ellevil form for tiden. De var gode til seier nest sist mot Malaga. Enda et hakk bedre var Clarence Seedorf sine gutter nå sist mot Athletico Bilbao. Og vinne i baskerland er ingen enkel oppgave, men Deportivo tok en fortjent 3-2 seier. Skal La Coruña ha noe som helst sjanse til å spille i LaLiga neste år, må de trolig vinne i dag. De er før dagens oppgjør mot Sevilla fem poeng unna trygg plass, og det gjør kveldens kamp meget viktig. Jeg tror sjansene er gode for at Deportivo vinner kveldens kamp. Hjemmelaget har ikke mange skader, men Sulley Muntari og Adrián López er ikke aktuelle. Cartabia og Sidnei er tvilsomme.

Årets Bilflax er her. I spillboksen under kan du prøve lykken:


Sevilla kom lenger enn mange hadde trodd i årets Champions League. Laget herjet på Old Trafford i åttendelsfinalen, men Bayern München ble for sterke i semifinalen. Laget møtte på Villareal i helgen, og spilte 2-2 hjemme. De lå under helt til det gjenstod åtte minutter av kampen. Champions League har garantert tatt mye fokus og energi ut av Montella sitt mannskap, for de har faktisk ikke vunnet en seriekamp siden sjette sist hjemme mot Bilbao ( 0-2-3) Jeg tror de får det tøft mot Deportivo i kveldens kamp, som må vinne for å unngå nedrykk. Ikke mye nytt på skadelisten for Montella, men Ben Yedder er ute med suspensjon. Lionel Carole er ute, mens stopperkjempem Simon Kjaer og Sandro Ramirez er tvilsomme.

Jeg synes det er helt riktig å prøve hjemmelaget her. De har vist toppform den siste tiden, og de må vinne for å unngå nedrykk. Vi får 2,45 i odds på Deportivo La Coruña og finner det spillbart.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør