*Nettavisen* Sportspill.

Derby har fått opp farten

Derby-keeper Scott Warson har holdt buret rent i fire av de fem siste seriekampene. Foto: Afp/scanpix

Tradisjonsrike Derby var den største favoritten i Championship før sesongen. Etter litt startproblemer har laget fått opp farten.

06.12.15 11:41

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 2:
Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Tippetips:
FCK og Solbakken kan få luke
V65 Sørlandet:
Frekk banker i sør
V64 Färjestad:
Jackpot med 1,2 mill ekstra
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet.

Troy Deeneys scoring (2,75 i odds) sørget for at det ikke ble helsvart for våre oddstips lørdag. Fredag ble det klaff for dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Sheffield Wednesday - Derby B 2,20 (spillestopp kl 14.10)
Svært kostbart tap for Wednesday borte mot Stoke i kvartfinalemøtet med tirsdag. Midtstopperne Tom Lees og Glenn Loovens måtte begge ut med skade i den kampen, førstnevnte ut på krykker. Wednesday har ellers levert bra hittil og står med sterke 5-3-1 hjemme, men vil garantert merke at det faste midtstopperparet er ute.

Derby var på forhånd den største favoritten til å vinne Championship denne sesongen, men innledet med kun fire poeng (0-4-1) på de fem første kampene. Siden dengang har det blitt 10-2-1 på de tretten neste seriekampene og kun et bortetap mot formsterke Nottingham Forest i denne perioden. Kneblet daværende serieleder Hull 2-0 i siste bortekamp og står med solide 5-3-1 på bortebane, Vil komme a poeng med Middlesbrough med seier i ettermiddag og kun ha to poeng opp til serieleder Brighton.

Svært viktige skadeproblemer hos hjemmelaget, gjør at vi setter pengene på borteseier her og meget formsterke Derby til klart godkjente 2,20 i odds.

NEC Nijmegen - Zwolle H 1,85
Nederlands eredivisie der meget hjemmesterke NEC Nijmegen (5-1-1) tar imot et hardt skaderammet Zwolle. Nijmegen tapte riktignok 1-0 borte for sterke Vitesse (5. plass ) sist helg, men hadde tre strake seire før det, inkludert sterke 4-2 borte mot AZ. Kun Ajax har reist herfra med full pott.

Zwolle ligger på 9. plass med 21 poeng, kun to poeng bak Nijmegen som ligger på 7. plass og har anstendige 3-1-2 på bortebane, men har 1-1-4 på de seks siste og har store skadeproblemer om dagen. Så mange som åtte spillere kan mangle i ettermiddag og da må det være fordel meget hjemmesterke NEC Nijmegen.

1,85 for hjemmeseier ser slett ikke verst ut og gir oss en ettermiddagsdobbel til spreke til 4,07 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag