Louis van Gaal og hans Manchester United skal være favoritt hjemme mot Liverpool i lørdagens storkamp.
FOTO: NTB scanpix
Louis van Gaal og hans Manchester United skal være favoritt hjemme mot Liverpool i lørdagens storkamp. FOTO: NTB scanpix Foto: Oli Scarff (Afp)

Det må være fordel United

Storkamp mellom Manchester United og Liverpool lørdag kveld. United er favoritter og skal også være det.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Malmö på fortsatt gulljakt
Oddstips 3: Simeone og Atletico Madrid utfordrer Barca
Oddslangskudd: West Bromwich burde vært favoritt
Tippetips: Hvem skal stoppe Manchester City?
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V75 Bjerke søndag: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke søndag: Lettløst med samlebonger

En vidunderlig lørdag står foran oss med en masse herlige objekter på Langoddsen, nå som klubbfotballen ruller igjen etter landslagspausen. Hobro gjorde jobben hjemme mot Aarhus fredag og sørget for herlig treff for vårt singelspill til solide 3,40 i odds. Lørdag byr vi på fire oddstips og utførlige tippetips.

Manchester United - Liverpool H 1,85
Stadig mye snakk om Manchester United, denne uken om at det har vært bråk i spillergruppen. Mye omtalte David De Gea tegnet ny fireårskontrakt denne uken og nyinnkjøpte Anthony Martial er klar for debut i dag. United har uansett skaffet seg sju poeng allerede, selv om laget (ikke uventet) røk 1-2 borte for Swansea sist.

OBS: ManchesterEveningnews.co.uk melder lørdag morgen at Wayne Rooney mister kampen grunnet skade.

Se oddsen på alle spillene på United-Liverpool her

Liverpool har gjort alt annet enn å imponere, bortsett fra 1. omgangen borte mot Arsenal (et Arsenal-lag som har tilgode å score på hjemmebane). Utover den omgangen har ikke Liverpool levert og 0-3 hjemme mot West Ham før pausen, var ikke tillitvekkende. Her er i tillegg Philippe Coutinho suspendert, det er en klar svekkelse for Liverpool, som også mangler Daniel Sturridge. I tillegg er det høyst usikkert om Jordan Henderson rekker kampen.

3-0-1 på de fire siste tilsvarende på Old Trafford (seieren til Liverpool kom i den gode sesongen 2013/2014). Dette skal være klar fordel Manchester United, selv uten Rooney. 1,85 på hjemmeseier er alt annet enn gavmildt, men Liverpool er trolig mer svekket i ettermiddag enn hjemmelaget og United er stadig på rett vei. Litt for lav odds til å forsvare et singelspill, så vi må kombinere.

Cardiff - Huddersfield H 1,95
To strake seire for Cardiff nå, som åpnet sesongen med tre strake poengdelinger og følgelig er ubeseiret. Ett av mange lag som er outsidere i opprykkskampen og gode Kenwyne Jones har scoret i begge de to siste. Brukbare 10-5-8 på hjemmebane sist sesong.

Huddersfield tapte knepent 0-1 hjemme for QPR sist, og ligger tredje sist med 0-3-2 på de fem første seriekampene. Det kan bli bunnstrid for laget i år, hadde svake 5-7-10 på bortebane sist sesong.

1,95 på hjemmeseier ser nesten gavmildt ut (bortsett fra at dette er notorisk ustabile Championship), og blir et klart kombinasjonsvalg for oss.

Dobbelen med seire til Manchester United og Cardiff gir dermed småpene 3,61 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus