Gå til sidens hovedinnhold

Det mest populære nettspillet

Sjekk hvilket spill som troner på nettspill-toppen.

våre nye spillsider finner du mange spennende og utfordrende, men samtidig enkle nettspill. For tiden er det Amazing Adventures som brukerne har forelsket seg i.

I Amazing Adventures er det om å gjøre, på kortest mulig tid, å finne forskjellige gjenstander som er skjult i bildet. Det høres kanskje enkelt ut, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Objektene er nemlig godt skjult i grafikken, og du har ikke mer enn 6 minutter å klare det på. Klarer du å slå du motstanderen?

Finner du alle gjenstandene før tiden løper ut, får du et minispill i bonus. Det betyr høyere poengsum og størrre sjanse for å vinne. Finner du de i tillegg på kort tid, får du tidsbonus.

Spillet er i likhet med de fleste spillene på vår spillsite, gratis å spille, men fordi det er et ferdighetsspill kan du også velge å spille om penger.

Klikk her for å spille!

Poeng
Slik får du poeng i Amazing Adventures:
* Finne et objekt: 250 poeng (Straff: 50 poeng for hvert klikk som ikke treffer et objekt i listen)
* Hastighetsbonus: 25 poeng – 1 poeng per 0,2 sekunder siden forrige objekt du klikket på. (Eksempel: Klikk på to objekter med 3 sekunders mellomrom. Hastighetsbonusen blir 25 – 15 = 10 poeng. )
* Tidsbonus: (Tid igjen / total tid) x 2500
* Ubrukte hint: 500 poeng

Ting å merke seg
Øvelse gjør mester! Jo mer du øver, jo enklere blir det å finne objektene. Vær nøye når du klikker, fordi du får poengstraff hvis du bommer.

Prøv å finne mer enn ett objekt før du klikker på dem, slik at du får en god hastighetsbonus. Klarer du deg uten å bruke «hint» sparer du 500 poeng.

Andre populære spill:
UNO
Freecell
Scrabble
Bejeweled 2
Mahjong

Vinn penger på kabal
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du altså mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Størrelsen på jackpottene varierer, og for tiden er den største potten (i kabalen Freecell) på hele 138 240,- Forrige uke ble det delt ut over en halv million krobner i spillet Majhong..

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Våre spillsider finner du på: www.nettavisen.king.com