Slik var stemningen på Swedbank Stadion i Malmö i playoffkampen mot Salzburg. Vi tror fansen får en ny opptur i kveldens kamp mot Olympiakos.
Slik var stemningen på Swedbank Stadion i Malmö i playoffkampen mot Salzburg. Vi tror fansen får en ny opptur i kveldens kamp mot Olympiakos. Foto: BJÖRN LINDGREN / (TT / NTB scanpix)

Dette er Hareides sjanse i Champions League

Vi tror Malmö griper muligheten og tar tre poeng mot en overkommelig motstander.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens langskudd:- Ny nedtur for Liverpool
Tippetips:
  Fjerdekeeper i mål for Benfica
Dagens dobbel: 
  Endelig suksess for Villas-Boas
Oddstips 2: 
Atletico lar Juventus få unngjelde
Oddstips 3:
Luleå er en seriøs gullkandidat
V76 Bjerke:  
Til lukene med Jonas

Vi står overfor et av de mest interessante langoddsprogrammene på svært lenge, og Sportspill kommer med en rekke spillforslag i dag i tillegg til tippetips. Følg med på Sportspill.no utover dagen!

Dagens oddstips

Malmö - Olympiakos H


Malmö var ikke levnet store sjanser i åpningskampen mot Juventus, og 0-2-tapet er det ingen grunn til å skamme seg over. Er i god form i Allsvenskan og har en ledelse på ni poeng ned til sølvplasserte IFK Göteborg når det gjenstår fire serierunder.

Malmö har ikke tapt på hjemmebane på de siste 14 kampene (alle turneringer) og imponerte stort i kvalifiseringen til gruppespillet (2-0 over Sparta Praha og 3-0 over Salzburg). Det kommer til å koke på et utsolgt Swedbank Stadion i kveld.

Midtbanespilleren Simon Thern og forsvarsspilleren Markus Halsti er eneste fravær.

Olympiakos var svært effektive hjemme mot Atletico Madrid i åpningskampen og vant 3-2 til tross for at statistikken viser 4-10 i skudd på mål og 1-8 i cornere. Har 3-1-1 i den greske ligaen etter å ha skuffet med 0-1-tap for Atromitos Athen med tilnærmet toppet mannskap i helgen.

Til kveldens kamp er midtstopperen Dimitris Siovas, den offensive midtbanespilleren David Fuster, spissen Jorge Daniel Benitez og kantspilleren Leonardo Salina ute med skader.

Olympiakos er på papiret ikke noe spesielt sterkere enn Sparta og Salzburg, men har mer erfaring på dette nivået – noe som er en egenskap som ikke skal undervurderes.

Vi tror likevel Malmö har gode vinnersjanser i kveld. Laget vet at dette er den klarte beste sjansen til å ta tre poeng i gruppespillet, og alt ligger til rette for en magisk kveld på hjemmebane.

3,45 i odds på hjemmeseier takker vi ja til.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus