*Nettavisen* Sportspill.

Dette har ikke Stoke klart siden 1971

HISTORISK MULIGHET: Stoke har ikke vært forbi kvartfinalen i ligacupen siden 1971-72-sesongen. Da var Mark Hughes åtte år gammel. Foto: Andrew Yates (Reuters)

'The Potters' har ikke vært forbi kvartfinalen i ligacupen siden de vant den i 1971-72-sesongen.

01.12.15 09:02

Tirsdagens langoddsprogram er veldig omfangsrikt og består av cupfotball fra flere land i Europa og en god del ishockeykamper. I England skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen, og det spilles cupfotball også i Spania og Belgia, mens det spilles seriefotball i Frankrike.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2:
Luleå har endelig fått opp farten
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V4 Axevalla: Nye godbiter serveres til lunsj
V5A Klosterskogen:
Høitomt har lunsjbankeren

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Burton Albion + Stoke, samlet odds 3,63.

Burton - Millwall, H 2,20
Denne kampen skulle egentlig spilles i begynnelsen av november, men ble utsatt.

Hjemmelaget er inne i en god sesong og kan faktisk ta over tabelltoppen med seier i dag. Motivasjonen er det ingenting i veien med. De står med to seire på rad og fire totalt de siste seks.

Kun ett lag slipper inn færre mål på hjemmebane enn Burton, som har fem baklengs på ni kamper og 6-2-1 i resultatstatistikken.

Manager Jimmy Floyd Haisselbanks prestasjoner på trenerbenken har ikke gått ubemerket hen. Så sendt som mandag ble det meldt at han er i QPRs søkelys.

Forsvarerne Shane Cansdell-Sherriff og Damien McCrory er begge ute. Men nest mestscorende Stuart Beavon er tilbake fra skade.

Også Millwall er i bra flyt for tiden, med hele fem seire de siste syv kampene. I helgen tok de en viktig seier over Bury, etter å ha tapt for Fleetwood på bortebane i runden før.

Det er også vanskelig å kritisere bortestatistikken til Millwall, de har 4-3-2 på bortebane denne sesongen. Bak resultatene finner vi imidlertid at en svært stor andel av lagene de har møtte borte er fra nedre halvdel av tabellen. Ser man bort fra Wigan på 3. plass, er det Port Vale på 11. plass som er det beste laget de har møtt på reisefot.

Gjestene har et stort problem på stopperplass. Byron Webster fikk sitt femte gule kort for sesongen sist og mister kampen. I tillegg er kaptein og forsvarer Tony Craig skadet resten av sesongen. Carlos Edwards er tvilsom og Jimmy Abdou er skadet.

Selv om Millwall er i bra form og har en godkjent bortestatistikk, virker Burton hakket mer solide på hjemmebane. Potensiell tabelltopp med seier er den beste motivasjonen en manager kan tenke seg og vi backer hjemmelaget til 2,20 i odds.

Stoke - Sheffield Wednesday, H 1,65
Hjemmelaget Stoke var i en veldig god formperiode før de fikk Ryan Shawcross utvist i helgens oppgjør mot Sunderland og så tapte 2-0. De har fremstått svært solide defensivt denne sesongen og har bare to baklengs de siste fire kampene.

Vanligvis bruker Stoke å være bunnsolide hjemme, men har ikke levert så langt denne sesongen, med 2-1-3. De har riktig nok hatt formidabel motstand, men tapene kom for West Brom (her fikk de to mann utvist i første omgang), Watford og Liverpool.

Shay Given er skadet, nevnte Shawcross er suspendert. Han har imidlertid vært skadd lenge, så Stoke vet å ikke spille med kapteinen. Phil Bardsley og Peter Odemwingie er tvilsomme.

Stoke har ikke spesielt stolte tradisjoner i ligacupen, dog. De vant i 1971-72-sesongen, men har siden det ikke kommet lengre enn til kvartfinalen. Og til kvartfinalen har de bare kommet tre ganger siden seieren. Det begynner med andre ord å bli dags for Stoke-avansement.

Sheffield Wednesday har allerede stått for en bragd da de rundspilte Arsenal og vant 3-0 hjemme. De hadde en vanvittig bra formperiode, en periode som har dalt noe i det siste.

I helgen lå de lenge under mot Blackburn, men klarte å redde 2-2 i sluttminuttene. Totalt har de 4-2-1 de siste syv kampene, med bare én seier de siste fire.

Sheffield Wednesday har de senere år vært et skikkelig uavgjortlag på bortebane, så også i år. 2-4-3 er statistikken deres på reisefot.

Manager Carvalhal har bekreftet at den unge målvakten Joe Wildsmith skal spille. Sam Hutchinson er tilbake fra suspensjon.

Her skal Stoke ha gode sjanser til å bryte forbannelsen og de er vel vitende om at ligacupen er deres beste sjanse på et trofé denne sesongen. Mot Sheffield Wednesday bør de vinne og vi spiller H til 1,65 i odds.

Totaloddsen på 3,63 er svært spennende!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag