*Nettavisen* Sportspill.

Dette laget kan ryste Barcelona

Barcelona vant 3-1 på hjemmebane i det første semifinalemøtet med Villarreal, men får det trolig tøffere i kveldens returkamp. Foto: Lluis Gene (Afp)

Et reservepreget Villarreal spilte uavgjort borte mot Real Madrid i helgen. I kveld kjemper laget om en cupfinaleplass.

04.03.15 10:50

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips:
Lazio tar første stikk
Tippetips:
12 rette og millionpremie?
V76 Bjerke: En verdensstjerne i Oslo
V5 Bjerke: Får revansje i kveld
V4 Bergsåker: Spennende lunsjobjekter

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, Championship, Ligue 1 og tysk, fransk, spansk og italiensk cup.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Villarreal - Barcelona H
HTML EMBED


Det er duket for en meget spennende semifinale i Copa del Rey på Estadio El Madrigal i kveld. Barcelona vant det første oppgjøret 3-1, men bortekampen kan bli langt tøffere for laget som var tapende finalist forrige sesong.

Villarreal er nemlig i meget god form og hvilte en rekke spillere i helgens bortekamp mot serieleder Real Madrid. Et ungt Villarreal kjempet med hjertet utenpå drakta og klarte å komme tilbake og redde 1-1.

Viste styrke i bortekampen mot Salzburg i Europa League forrige midtuke (3-1-seier) og tok seg komfortabelt videre med 5-2 sammenlagt. Ligger på sjetteplass i La Liga og er omtrent på samme nivå som Sevilla og Valencia.

Midtbanespilleren Bruno Soriano skadet seg i det første møtet med Barcelona og er uaktuell i kveld. Forsvarerne Jokic, Adrian Marin og Antonio Rukavina må også trolig stå over.

Barcelona tapte overraskende for Malaga på hjemmebane for halvannen uke siden, men har slått tilbake med seier over Manchester City og Granada på bortebane.

Skademessig ser det bra ut for bortelaget, men Luis Suarez og Javier Mascherano må stå over en eventuell finale dersom de skulle få gult kort i kveld. Trener Luis Enrique kan derfor komme til å hvile den søramerikanske duoen.

Villarreal er i meget god form og stiller med uthvilte spillere i kveld. Barcelona har en ledelse på to mål fra det første oppgjøret og trenger ikke å gi alt i kveld. 4,85 i odds på hjemmeseier er såpass høyt at det frister å sette noen slanter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.