Antonio Di Natale jubler etter en av sine mange scoringer.
Antonio Di Natale jubler etter en av sine mange scoringer. Foto: Dino Panato / Getty / All Over Press

Di Natale må finne tilbake til scoringsformen

Evigunge Antonio Di Natale har ikke scoret på de fire siste seriekampene for Udinese. Søndag må han levere mot formsterke Torino.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
VM skiskyting: Johannes kan bli VM-konge
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Oddsdobbel 2: Sterke hjemmelag innfrir
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley
V64 Mantorp: Favoritter i trøbbel
V65 Sørlandet:
Hamre presenterer ny kanon
Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Søndagens langoddsprogram består av FA-cup fra England og ellers toppfotball fra både Spania, Tyskland, Italia og Frankrike. Ishockeysluttspillet her hjemme ruller videre og i Kontiolahti fortsetter VM i skiskyting med jaktstart. I tillegg er det distanserenn i Lahti for båed menn og kvinner.

Det ble en strålende lørdag for de som fulgte våre oddstips. Dobbelen med seire til Elche og Bastia satt rett inn, til meget respektable 4,40 i odds. Det samme gjorde singelspillene på Nottingham Forest (2,75 i odds) og spillet på at Johannes Thingnes Bø tok medalje på VM-sprinten (1,75 i odds på den og Bø ble som kjent verdensmester).

Udinese - Torino H 2,50 (spillstopp kl 14.55)
De åtte første seriekampene i 2015 har ikke vært særlig poenggivende for hjemmelaget som kun står med 1-3-4 på disse og tre strake tap er ikke formbeskjed. Det skal tillegges at laget har møtt Juventus hjemme (0-0)m Napoli borte (tap 1-3) og Lazio hjemme (tap 0-1) i tre av de fire siste kampene, men bortetapet mot Cesena sist helg (0-1) var en traurig affære. Antonio Di Natale har gått målløs av banen i de fire siste seriekampene. Sliter ikke med spesielt mange fravær, så det bør ligge an til en forbedret prestasjon søndag.

Sensasjonell form på Torino som står med 6-6-0 på de tolv siste seriekampene og ikke har tapt en seriekamp siden laget tapte byderbyet borte mot Juventus 30/11 i fjor. Har også avansert til 16-delsfinalen i Europa League og møter russiske Zenit borte torsdag. 

Det er ikke utenkelig at trener Ventura velger å rokere litt på laget søndag med tanke på torsdagens Europa League-kamp og før eller siden må jo Torino tape en seriekamp igjen. Har få fravær i troppen. 

Det er spennende forutsetninger i denne kampen og magefølelsen sier hjemmeseier og oddsen er strålende. Vi må teste 2,50 på hjemmelaget her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus