*Nettavisen* Sportspill.

Disse Premier League-stjernene ble skadet i landslagspausen

SKADET: Anthony Martial ble skadet av Tottenhams Dele Alli i vennskapskampen mellom Frankrike og England på tirsdag. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Spesielt Manchester United-fansen har grunn til å være skuffet.

Den mest merkbare skaden er trolig Anthony Martial. Det er fortsatt for tidlig å si noe særlig om omfanget, men Manchester United-angriperen haltet ut på krykker etter vennskapskampen mellom England og Frankrike på tirsdag.

Slipper med skrekken gjør nok uansett Virgil van Dijk, som ble skadet for Nederland mot Wales, men er ventet å rekke Southamptons kamp mot Stoke til helgen.

Det kan være lurt å droppe spillerne på denne listen fra ditt Fantasy-lag. Ikke glem å justere laget før lørdagens runde!

En som neppe spiller til helgen, er Watford-stopper Sebastian Prödl. Han ble skadet etter tre minutter av Østerrikes kamp mot Sveits.

Erik Lamela skal ha fått en liten muskelskade på opphold med Argentina og spilte ikke et minutt av kampen mot Colombia. Tottenham-angriperen er regnet som tvilsom før helgens kamp mot West Ham.

Selv om det virket verre i begynnelsen, virker det som om Manchester United-midtbanen Michael Carrick ikke blir å se i aksjon resten av november måned, etter en skade for England mot Spania.

Leddbåndet til Aston Villa-backen Jordan Amavi taklet ikke mer og den unge franskmannen går glipp av resten av sesongen etter en skadet med U21-laget til Frankrike.

Han skulle egentlig spille Englands kamp mot Frankrike, men Manchester City-midtbanespilleren Fabian Delph er skadet på ny. Omfanget er ikke sikkert, men han måtte trekke seg fra tirsdagens kamptropp. Kampen mot Liverpool skal være i fare i første omgang.

Alexis Sanchez måtte stå over et par treninger for Chile, men Arsenal-spissen kunne spille mot Uruguay på tirsdag. Det bør ikke være noe i veien for at han spiller mot West Brom i helgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.