*Nettavisen* Sportspill.

Djurgården sliter i Stockholm-derbyet

I FLYTSONEN: Djurgården sliter i derbyet mot AIK og vi tror den negative rekken fortsetter i dag. Her fra en treningskamp mot Vålerenga i vinter. Foto: Maja Suslin/tt (NTB scanpix)

Uten seier mot AIK siden 2011 og vi tror de må vente litt til.

22.05.17 10:07

En super uke ble avsluttet med en like super søndag. To av fire oddstips gikk inn, Ranheim til flotte 2,75 i odds og Lyngby til enda mer spennende 3,45. Uke 20 ble en eneste stor opptur og endte på knallsterke 158 % tilbakebetaling.

Dermed har vi nesten tatt igjen det tapte etter en svært svak innledning på mai måned. Tilbakebetalingsprosenten på månedens 75 oddstips er nå 94. Nå skal vi jobbe hardt for å ende i grønt også i mai.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Stabæk har livtak på Viking
Oddstips 3: For spennende odds på IFK-tap

V5 Bjerke: Sjelden banker fra Fladen
V4 Dannero: Spennende lunsjomgang fra Sverige
V65 Leangen: Kristine med overlegen V65-banker

Mandagens langoddsprogram har en del godbiter. Stabæk tar imot Viking i Eliteserien og tre kamper pryder Allsvenskan-menyen, deriblant stockholmsderbyet mellom Djurgården og AIK. I NHL har Nashville Predators mulighet til å sikre finaleplass i kamp seks mot Anaheim Ducks.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Djurgården - AIK, U 3,10.

Her møtes to av de beste formlagene i Allsvenskan. Vertene står med seks kamper uten tap og dermed slått tilbake etter en sesongåpning under pari. Sist uke ble det imidlertid poengdeling mot Jönköping.

Hjemme har de levert 2-1-1 så langt, tapet kom i serieåpningen mot nyopprykkede Sirius. Men det er innbyrdesstatistikken mot AIK i stockholmsderbyet som bør bekymre dem. Ikke siden september 2011 har de slått dagens motstander og de siste ti innbyrdes har endt med fem poengdelinger og fem AIK-seirer.

Vertene kan stille uendret fra laget som spilte uavgjort sist, uten nye skader. Kaptein og stopper Une Larsson returnerer etter suspensjon, så troppen er så godt som komplett.

Avlyst sist
AIK fikk på sine side spille"fri" forrige uke, grunnet mistanke om kampfiksing ble bortekampen mot IFK Göteborg avlyst. Rikard Norlings menn står dermed fortsatt med ti poeng fra de siste fire kampene og uten baklengsmål i noen av disse.

På reisefot har de to seirer og ett tap så langt, en solid start.

I og med at forrige ukes kamp ble avlyst, er førstekeeper Oscar Linnér og stopper Daniel Sundgren fortsatt suspenderte, en karantene de egentlig skulle sone sist. Superangriperen Goitom er også fortsatt ute.

Begge lag er i god form og det er en spennende ramme rundt denne kampen. Men vi tror begge lag også innerst inne er fornøyde med ett poeng i derbyet og i en såpass åpen kamp er 3,10 godkjent odds på U. Vi gir det et forsøk.

Klikk her for å levere denne!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag