*Nettavisen* Sportspill.

Dobbel til 5,16 i odds

Las Palmas ledet lenge Liga Adelante, men må trolig nøye seg med å spille kvalifisering til La Liga. Foto: (Marca / All Over Press)

Vi satser på ny fullklaff på oddsen tirsdag kveld.

19.05.15 11:21

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
MGP:
Sjekk tipsene på kveldens semifinale
V65 Momarken: Banker i toppform
V4 Bergsåker: Adielsson fikser lunsjen
V5 Klosterskogen: Lotta ordner opptur

Det ble en perfekt start på oddsuken med treff på begge tipsene mandag (West Bromwich-seier over Chelsea til 4,00 i odds og uavgjort i oppgjøret mellom Sønderjyske og Randers til 3,00 i odds).

Tirsdagens oddsprogram består blant annet av objekter fra svensk, dansk, tysk og irsk fotball, Giro d'Italia og Melodi Grand Prix.

Osasuna - Las Palmas H 2,40
Osasuna rykket ned som det tredje svakeste laget i La Liga forrige sesong og har fått et brutalt møte med nivå to i Spania. Med fire runder igjen å spille i Liga Adelante ligger laget bare to poeng over nedrykksstreken.

Formen er ikke så aller verst, og det er blitt sju poeng på de siste fire kampene. Hjemme på El Sadar står Osasuna med 8-5-6 og 25-23 i målforskjell, og det er blitt seier i to strake hjemmekamper nå.

Las Palmas hadde lenge stø kurs mot seriegull og direkte opprykk til La Liga, men siste del av sesongen har vært tung for øyklubben. Opprykkskvalifisering er sikret, men det skiller hele seks poeng opp til Girona på direkte opprykk. I tillegg må man ta igjen Gijon på bronse, som også er seks poeng foran.

En meget tøff oppgave for et lag som har sviktet helt på bortebane de siste månedene. Las Palmas har ikke vunnet på ni bortekamper (siste seier kom 3. januar), og det er blitt tap i de siste fire på fremmed gress.

Den faste forsvareren Aythami Artiles er ute med skade, men toppscorer Sergio Araujo er tilbake etter å ha sonet sist.

Osasuna har vist fin hjemmeform i det siste og er på desperat poengjakt i kveld. Las Palmas har en borteform som ikke likner noe som helst, og laget kan trolig glemme direkte opprykk. Vi setter pengene på hjemmeseier.

Sivasspor - Galtasaray H 2,15
Dette returoppgjøret i semifinalen i den tyrkiske cupen er ikke av det spennende slaget for Galatasaray. Storklubben vant 4-1 i det første møtet, og mye skal gå galt dersom det ikke blir finaleplass.

Da er helgens seriekamp mot bronseplasserte Besiktas langt mer interessant. Galtasaray leder ligaen når det gjenstår to runder, men det skiller bare tre poeng ned til Fenerbache. Sistnevnte har også best målforskjell, så et eventuelt tap søndag vil være en katastrofe for Galatasaray gullplaner.

Trener Hamza Hamzaoglu har tatt ut en tropp der de fleste av lagets største profiler mangler, og vi forventer ikke festfotball fra Galatasarays side i kveld.

Sivasspor ligger på 13. plass i Superligaen og laget er sikret fornyet kontrakt. Dermed er cupen det eneste som teller i sesonginnspurten for klubben fra Sivas.

Sivasspor er ikke noe stort lag, og hadde Galatasarays ledelse vært mindre enn 4-1, ville vi garantart ha stått over spill på dette oppgjøret. Et sterkt reservepreget Galatasaray kan imidlertid tilltate seg å tape med både ett, to (og noen varianter av) tre mål i kveld og likevel gå til cupfinalen. Da frister det å spille på et motivert hjemmelag.

Kampstart i Tyrkia: 19.30. I Spania: 22.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag