*Nettavisen* Sportspill.

Draxler tilbake i kanonform

Midtbanetalentet Julian Draxler (20) fikk spolert deler av vintersesongen grunnet skade, men viste mot Hoffenheim sist hvorfor han er i søkelyset til en rekke europeiske storklubber.

Den tyske 20-åringen har ristet av seg skadeproblemene og har gitt Schalke et voldsomt løft.

17.03.14 15:24

Vi står overfor et typisk fredagsprogram med objekter fra diverse europeiske fotballigaer. Vi kan også spille på langrenn og skiflyging.

Dagens dobbel
Augsburg – Schalke over 2,5 mål 1,65

Augsburg har hatt en flott utvikling denne sesongen og har klatret til sjetteplass etter en knallsterk seier borte mot Borussia Mönchengladbach sist og 4-1-1 på de siste seks kampene.

Paul Verhageh og Sascha Mölders er ute med skader.

Undertegnede så Schalkes hjemmekamp mot Hoffenheim lørdag for seks dager siden. Det var imponerende å se hvordan spillerne hadde klart å omstille seg etter 1-6 for Real Madrid og 1-5 for Bayern München. Julian Draxler var endelig seg selv igjen etter skadeavbrekket og var involverte i det aller meste offensivt. Klaas-Jan Huntelaar viste gammel storhet, og scoret tre mål selv om han bommet på et håpløst straffespark.

Laget har fortsatt en del skadeproblemer.

Det er vanskelig å plukke en vinner i dette oppgjøret, men det er lite sannsynlig at noen av lagene kommer til å prøve å forsvare seg til poeng. Schalke sprudlet virkelig mot Hoffenheim, og de er i stand til å score både én og to ganger i kveld. Augsburg har scoret 14 mål på de siste fire kampene, og vi tror dette fort kan bli en målrik affære.

Getafe – Granada under 2,5 mål 1,50
Getafe har ligget nokså stabilt rundt midten av tabellen de siste sesongene, men en elendig vinter har ført laget rett ned i nedrykksgjørma. Getafe har ikke vunnet på de siste tolv seriekampene og har bare tatt fire poeng i denne perioden. Etter 0-2-tapet for bunnlaget Real Betis ble tidligere Getafe-spiller Cosmin Contra hentet inn som ny trener.

Moya og Pedro Mosquera er ute med skade for hjemmelaget.

Granada er heller ikke i spesielt god form, men laget tar en seier i ny og ne og det er for tiden fire poeng ned til nedrykksstreken. Laget sliter mest på bortebane for tiden, der det er blitt fem strake tap. I andre halvdel av sesongen er det bare blitt ett bortemål.

Laget må klare seg uten Diego Mainz (karantene) og Tiago Llori, Piti og tidligere Lyn-helt Odion Ighalo, som alle er skadet.

Dette er to lag som sliter offensivt. Getafe har scoret færrets mål i ligaen (23 på 27 kamper), mens Granada har fått ballen i nettet 24 ganger. Granada har sluppet inn færre mål enn de fleste andre nedrykkskandidatene (36). Getafe har 42 baklengs, men de fleste lagene bak på tabellen har sluppet inn langt flere.

Vi blir overrasket hvis oppgjøret utvikler seg til en målfest og spiller under 2,5 mål.

Augsburg – Schalke over/under 2,5 mål 1,65
Getafe – Granada over/under 2,5 mål 1,50
Samlet odds: 2,47

Klikk her for å levere denne dobbelen

Dagens langskudd
Brest – Tours B 2,95

Brest har plukket bra med poeng i det siste og har karet seg over nedrykksstreken i Ligue 2. Tour på sin side har på nytt blandet seg inn i opprykkskampen etter å ha tatt sju av ni mulige poeng på de tre siste kampene. Ligger på sjuendeplass, men det er bare tre poeng opp til Angers på opprykk.

Begge lagene er på vei oppover på tabellen etter å ha vært inne i en tung periode tidligere i vinter. Men hvis vi kikker bak resultatene, er det ingen tvil om at det er Tours som har imponert mest av disse de to de siste rundene. Laget har møtt knallsterk motstand (Lens, Angers og Dijon), og det eneste poengtapet kom borte mot Lens nest sist. Da spilte man ifølge rapportene en meget god kamp, og man ledet 2-0 til det gjenstod 20 minutter av matchen. Sist ble et Angers-lag som ikke hadde tapt på evigheter, slått 2-0.

Brest på sin side har møtt CA Bastia, Laval, Auxerre og Creteil i de fire siste kampene. De to førstnevnte ligger henholdsvis desidert sist og nest sist på tabellen. Auxerre innehar 15. plassen, mens Creteil ligger på 13. Det er selvsagt positivt å ta ti av tolv mulige poeng på fire kamper, men med så laber motstand er det vanskelig å fastslå hva slags form laget egentlig er i. Faktum er i alle fall at man stod med elendige 4-8-10 før de siste fire rundene.

Hjemmelaget har seks mann på fraværslisten, to av dem soner karantene. Toppscorer Nicolas Verdier (åtte mål) er noe usikker. Hos Tours meldes det om litt slitasje på noen spillere, og trener Olivier Pantaloni har tatt ut en større tropp en vanlig.

Tours er ikke noe stort bortelag, men er i meget sterk form og møter ligaens nest svakeste hjemmelag. B-oddsen frister klart mest.

Brest – Tours 2,10 - 2,80 - 2,95
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.